ТОП-5 найшвидших зарядних пристроїв у світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Hypercharge від Xiaomi був оголошений китайським виробником у 2021 році як найшвидший зарядний пристрій на планеті. Пристрій обіцяє зарядити акумулятор мобільних телефонів преміум-класу лише за вісім хвилин. Існує також бездротовий варіант, що заряджається за 15 хвилин. У наступному списку ознайомтеся з цими та іншими моделями швидких зарядних пристроїв.

Не всі мобільні телефони можуть використовувати максимальну потужність, яку забезпечують надпотужні зарядні пристрої. Наприклад, iPhone 13 та Galaxy S21 підтримують максимальну швидкість передачі даних 27 та 25 Вт відповідно.

  1. Xiaomi HyperCharge

HyperCharge рекламували як найшвидший зарядний пристрій у світі, перезарядивши мобільний телефон з акумулятором ємністю 4000 мАг всього за вісім хвилин. З потужністю 200 Вт це найшвидша модель у цьому списку. Незважаючи на потужність, китайський виробник повідомив, що нагнітач зменшує загальну потужність компонента на 20% після 800 циклів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зарядний пристрій поки що відсутній на ринку. Поки що немає прогнозу випуску чи можливих цін.

  1. Xiaomi Hypercharge Wireless

Світовий рекорд швидкості бездротової зарядки також встановлено Xiaomi. HyperCharge Wireless має потужність 120 Вт та заряджає мобільні телефони преміум-класу за допомогою індукції до 15 хвилин. Як і дротяна модель, вона також поки що не доступна на ринку, і дата випуску не визначена.

  1. Mi Turbo Charger 120W

Xiaomi випустила друге покоління потужного зарядного пристрою на 120 Вт у 2020 році. Аксесуар поповнює акумулятор Mi 10 Ultra ємністю 4500 мАг всього за 23 хвилини. А якщо ви в дорозі, ви можете заповнити до 41% лише за п’ять хвилин швидкої зарядки.

Надійний зовнішній вигляд Mi Turbo Charger 120W містить 10 інтелектуальних механізмів безпеки, які захищають пристрій від короткого замикання, перевантаження струму, перенапруги, низької напруги, екстремальних температур, електростатики та інших ризиків. Аксесуар навіть має чіп, що дозволяє використовувати свою енергію для зарядки ноутбуків.

  1. Baseus GaN 65 Вт

Універсальний, потужний та компактний. Це основні характеристики турбозарядного пристрою Baseus 65 Вт, виготовленого із нітриду галію (GaN). Аксесуар сумісний з основними протоколами зарядки на ринку, тобто ви можете використовувати його з iPhone 8 і вище, а також на телефонах Android із Quick Charger 3.0 або пізнішої версії.

Baseus GaN 65W має два порти USB-C та один USB-A, що дозволяє заряджати до трьох пристроїв одночасно. Нинішнім мобільним телефоном з потужністю 65 Вт та більшою ефективністю є OnePlus 9 Pro, швидка зарядка якого досягає 60% всього за 15 хвилин та досягає 100% за 40 хвилин. Наразі він продається приблизно по 250 реалах на Amazon.

  1. Motorola TurboPower 50 Вт

Motorola виявила велику обережність у маркетингу та сміливості, коли поставила на слоган «12 хвилин до 12 годин». І це, здається, доставка TurboPower 50 Вт на мобільні телефони із технологією Qualcomm Quick Charger 4.0, такі як Moto G60. Незважаючи на розкриття цифр швидкого перезаряджання, виробник не дає зрозуміти, як довго пристрій заряджатиметься, поки не досягне 100% батареї.

Є 50 Вт потужності, що гарантують швидке заряджання, коли акумулятор мобільного телефону розряджений. Коли рівень вищий, завантаження буде повільніше. Цей двовольтний аксесуар, що містить два порти (один USB-C і інший USB-A, з меншою потужністю), поставляється з оригінальним метровим кабелем від Motor ola і коштує близько 270 реалів в онлайн-роздрібній торгівлі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.