Найкращі навушники для покупки у 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навушники пропонують недорогий спосіб насолоджуватися музикою з високою якістю звуку, де б ви не знаходилися. Вони бувають різних видів – навушники у вухах або накладні, провідні або бездротові, студійні або з шумом придушення. Тому перед прийняттям рішення про купівлю необхідно враховувати кілька факторів: бюджет, необхідні функції та переваги.

Зміст:

  1. Apple AirPods Max
  2. Sony WH-1000XM4
  3. Bose QuiteComfort 45
  4. Sennheiser HD 450BT
  5. Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro

Наприклад, якщо хочете використовувати навушники з якісною системою або музичним програвачем, потрібно вибрати «накладні навушники». Якщо хочете використовувати гарнітуру з телефоном, то вам може знадобитися щось портативніше. І якщо це так, то доведеться вибирати між навушниками-вкладишами та вакуумними навушниками. Проте обидва стилі розрізняються за бюджетом та функціями.

Люди купують навушники з різних причин, які варіюються від людини до людини. Існує безліч варіантів навушників, і вибір ідеальних може бути проблемою через наявність на ринку кількох моделей. Продовжуйте читати, щоб дізнатися більше про найкращі навушники для покупки в 2022 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple AirPods Max

Найкращий звук

Apple Airpods Max має відмінний режим прозорості, який дозволяє чути, що відбувається навколо вас, у той час як шумопридушення працює якнайкраще. Проте з AirPods Max можна використовувати лише пристрої, що підтримують Bluetooth. І ви не повинні мати проблеми, поки ви залишаєтеся в зоні дії Bluetooth.

Неможливо вручну ввімкнути або вимкнути навушники за допомогою кнопки живлення. Натомість, коли кладете їх у футляр, вони переходять у режим зниженого енергоспоживання та готові до роботи, коли ви їх знову виймаєте.

Плюси:

  • Гідний акумулятор;
  • Гарна глибина басу;
  • Активне шумозаглушення, що дуже добре;
  • Амбушюри дуже зручні.

Мінуси:

  • Дуже дорогі;
  • Немає роз’єму для навушників 3,5 мм.

Висновок

Ви можете вибрати Apple Airpods Max через виняткову якість звуку, який вони пропонують. Вони відмінно підходять для бездротових навушників, а цифрова заводна голівка плавна, а регулювання гучності зручне. Навушники не тільки хороші, але й мають чудовий акумулятор, який може працювати довше. Він також має багато цікавих функцій.

Sony WH-1000XM4

Загалом найкращі бездротові навушники

Sony WH-1000XM4 – гарна пара бездротових навушників з шумом придушення. Гарнітура має нові функції, включаючи масштабування DSEE Extreme, багатоточкове сполучення, оповіщення про виклики та автоматичну паузу/відтворення за допомогою вбудованого датчика. Він також підтримує формат Sony 360 Reality Audio, що дозволяє відтворювати об’ємний звук у стереонавушниках, а також кодек LDAC, який може передавати бітрейт до 990 кбіт/с. Ці інноваційні функції дають йому звання найкращої гарнітури 2022 року.

Плюси:

  • Першокласне шумозаглушення;
  • Захоплюючий звук із винятковими басами та високими частотами;
  • Підходить для індивідуального еквалайзера.

Мінуси:

  • Дуже дорого;
  • Вони мають кабелі, які мають вбудованого пульта дистанційного управління.

Висновок

Sony WH-1000XM4 – це клас самі по собі, оскільки вони підходять для аудіофілів. Хоча вони коштують набагато дорожче, ніж типові продукти цього класу, вони того варті. За цю ціну отримаєте значне покращення якості звуку, а також безліч нових функцій, що покращують користувальницький досвід.

Bose QuiteComfort 45

Найкраще придушення шуму

Bose QuiteComfort 45 пропонує покращену продуктивність та першокласне шумозаглушення під час розмови. Він також має багатоточкове сполучення Bluetooth, що дозволяє одночасно підключати два пристрої та перемикати звук за потреби. Гарнітура також оснащена Bluetooth 5.1 та підтримує широко сумісні аудіокодеки AAC та SBC. Однак, він не підтримує AptX. Можна легко зв’язати гарнітуру з кількома дотиками екрана мобільного пристрою. Це не так просто, як автоматичне підключення AirPods Max до пристроїв iOS, але все ж таки зручно і просто.

Плюси:

  • У них відмінний аудіовиход з відповідними басами та чіткою високою гучністю;
  • Найкраще придушення шуму;
  • Максимальний комфорт для вух.

Мінуси

  • Настройка ANC обмежена.

Висновок

Незважаючи на конкуренцію у галузі, BOSE QC45 лідирують. Вони мають одну з найкращих характеристик шумоподавлення, а також добре розвинену звукову систему. Навушники дуже дорогі, але вони того варті з огляду на те, що вони пропонують.

Sennheiser HD 450BT

Найкраще співвідношення

Якщо потрібні навушники, які забезпечують винятковий звук Bluetooth та якісне шумозаглушення, Sennheiser HD 450BT, ймовірно, найкращий вибір. Ці повнорозмірні навушники HD 450BT мають амбушюри з піноматеріалу з ефектом пам’яті та загалом приємні на дотик. Більшість елементів управління розташовані на бічних панелях, що надає їм елегантного та простого вигляду. У кожному корпусі встановлено 32 мм динамік, здатний забезпечити внутрішній частотний діапазон від 18 Гц до 22 кГц. Гарнітура підтримує кодеки AAC, AptX та SBC, а також сумісна з Bluetooth 5.0.

Плюси:

  • Доступна ціна;
  • Звукове виконання на найвищому рівні;
  • Еквалайзер, що настроюється користувачем.

Мінуси:

  • Мікрофон потребує поліпшення;
  • Повільна заряджання.

Висновок

Sennheiser HD 450BT відрізняється від стандартних високобюджетних навушників із шумоподавленням. Ці навушники забезпечують активне шумозаглушення (ANC) та високу якість звуку за прийнятні гроші.

Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro

Найкращий басовий звуковий ефект

Anker Soundcore Liberty 2 Pro має захоплюючий профіль після вилучення з коробки, з піднятими басами та високими частотами та віддаленими середніми частотами. Частотна характеристика навушників посилює баси приблизно втричі більше, ніж середні частоти.

У них є програма під назвою Anker Soundcore, яка дозволяє отримати доступ до широкого спектру передустановок еквалайзера, а також можливість налаштувати графічний еквалайзер відповідно до особистих уподобань, що робить ці навушники набагато більш універсальними, ніж вони вже є!

Навушники відносяться до класу IPX4, а це означає, що вони витримують легкі бризки води та легке запотівання. Вони зроблені в основному з пластику, і вам не доведеться турбуватися про те, що вони випадуть із вух під час фізичних навантажень.

Плюси:

  • Водонепроникний дизайн;
  • Різні функції;
  • Екстремальне шумозаглушення за таку ціну.

Мінуси:

  • Невеликий вплив на звуковий почерк завдяки видаленню шумів;
  • Зміна посадки у вусі впливає на шумопридушення та звук.

Висновок

Anker Soundcore Liberty 2 Pro – одні з навушників вищого класу з майже 7 годинами автономної роботи. Навушники мають хороші характеристики басу з деякими винятковими функціями шумоподавлення, які хотілося б. Крім того, вони мають дуже стійкий

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.