Названо найкращі способи переказу грошей зі смартфона на карту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо на картковому рахунку недостатньо коштів, його легко можна поповнити за допомогою смартфона. Мається на увазі переказ грошей з мобільного рахунку. Зробити це можна кількома способами. Про них і йтиметься у цій статті.

Kyivstar

Абонентам Kyivstar є послуга «З мобільного на карту». Використовувати її можна на веб-ресурсі мобільного оператора в розділі «Смарт-гроші». Система попросить вказати телефонний номер, номер банківської картки та суму грошового переказу. Максимальну суму однієї транзакції обмежено на рівні 3 000 грн.

Vodafone

Клієнти Vodafone для переказу коштів з мобільного на картковий рахунок можуть користуватися мобільним аплетом Vodafone Pay. Слід пам’ятати, що з кожного грошового переказу мобільний оператор утримує 4-відсоткову комісію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

SMS-повідомлення

Якщо у вас відсутній доступ до глобальної мережі, картковий рахунок може бути поповнений за допомогою SMS. Щоправда, така послуга доступна для клієнтів не всіх мобільних операторів. Наприклад, абоненти Kyivstar можуть переказати кошти за допомогою SMS повідомлення наступного змісту: «63069_номер карти_сума перекладу», де «_» – це пропуск. Це повідомлення потрібно надіслати на телефонний номер 888.

Платіжні послуги

Ще одним способом переказу коштів з мобільного на картковий рахунок є використання платіжних систем iPay.ua, LiqPay, EasyPay або ГлобалМані. Після реєстрації необхідно вибрати опцію “Поповнити картку”, після чого вказати її реквізити. Система запропонує ввести телефонний номер та суму платежу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.