П’ять причин, через які ви можете втратити доступ до WhatsApp

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Насправді забанити в WhatsApp вас можуть навіть у тому випадку, якщо ви, на вашу думку, нічого забороненого не робите. Про п’ять випадків, коли може відбутися блокування облікового запису назавжди, – у статті.

Якщо спиратися на правила WhatsApp, пише автор, можна виділити п’ять пунктів, за які можна потрапити в бан. Причому власник смартфона може навіть користуватися месенджером і не підозрювати, що щось порушує.

  1. «Активність» . Маються на увазі скарги на ваш обліковий запис. Якщо їх дуже багато, то вас можуть заблокувати назавжди. Причому, серед видів такої активності можуть бути часті дзвінки або повідомлення на невідомі номери.
  1. “Ліві” програми . Якщо ви користуєтесь якимись сторонніми програмами WhatsApp, то ваш обліковий запис заблокують. Правда, зазвичай у цьому випадку виробник тимчасово обмежує функції месенджера, доки ви не перейдете на офіційну версію.
  1. Масове або автоматичне розсилання повідомлень . Справа в тому, що такі розсилки зазвичай роблять зловмисники. Тому потрібно уважно стежити за тим, що ви відправляєте, тому що штучний інтелект може легко забанити вас, якщо вважатиме повідомлення спамом.
  1. Підроблений аккаунт . Вас швидко можуть заблокувати, якщо ви розміщуватимете у себе в акаунті чужу інформацію або чужі знімки.
  1. Тривала відсутність онлайн . Є навіть певний термін, після якого обліковий запис автоматично блокується.

Також користувач зазначив, що блокує акаунти WhatsApp без попередження та без пояснення причин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.