Перераховані програми, які варто вимкнути на смартфоні Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кожен із нас, я впевнений, ставиться до свого гаджета обережно і піклується про нього. Так вам не почулося, наші смартфони часто засмічуються певними програмами, які слід тим часом видаляти, тим самим ви зможете покращити роботу вашого смартфона. Звичайно, стандартні програми неможливо видалити, але щоб вони не гальмували процес, їх слід вимикати. Ось сьогодні ми з вами з’ясуємо як правильно продовжити життя свого гаджета.

На моделях від Xiaomi, не важко видаляти програми, і є два перевірені, а головне безпечні варіанти.

Перше, що потрібно, це зайти в “Параметри”, потім натиснути “Програми та повідомлення”, переходимо у “Всі програми”, потім з’явиться вікно, в якому ви знайдете потрібну програму, і просто натисніть “Вимкнути програму”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також є певні випадки коли функція «Вимкнути програму» не працює, або відсутня, тоді ми робимо інші дії: у «пошуку налаштування» варто знайти кнопку «Зміна системних налаштувань», далі вибираємо «Всі програми» та зі списку, що з’явився перед вами потрібно визначити непотрібні.

Є ще один варіант розвитку подій. Наприклад, зробити все через програму Activity Launcher. Бажано перед тим, як використовувати її, очистити кеш, або звільнити пам’ять якимось іншим чином.

Що ми робимо, для початку завантажуємо програму на наш смартфон і відкриваємо його. Вибираємо «Останні дії» та натискаємо «Всі дії». Зі списку, який перед вами з’явиться, слід натиснути на «Всі програми», а тоді виберіть непотрібну програму, яка підлягає відключенню, і просто натисніть «Вимкнути».

Ось так просто ви зможете прискорити роботу пристрою від Xiaomi, а ось як не відключити програму, яка може бути корисною!? Я надам вам список програм, які можна вимкнути без шкоди телефону.

Без сумніву, можна вимикати все, що належить Google сервісам, крім самого Google (Книги, You Tube, Фільми, Музика та інше); непотрібні програми, такі як Msa, Man, Analytics; і звичайно, що всі програми, які встановлені через Play Market також можна вимикати.

Якщо комусь не подобається версія калькулятора, або календаря, тобто вирішення цієї проблеми. Ви можете видалити або вимкнути стандартний варіант і встановити собі більш зручний і новий.

Загалом є багато програм, які можна прибрати. Погода, наприклад, будь-якої миті її можна подивитися і в інтернеті, а сама програма на мою думку тільки займає купу місця. Соціальні мережі, наприклад, Instagram, Facebook, Twitter та багато інших. Не розумію тих людей, які зареєстровані в кожній із них, бо вони займають половину пам’яті всіх програм.

Є безліч програм, які можна прибрати, але тільки вам вирішувати корисні вони чи ні, адже ми всі різні, і хто любить програми для водіїв, автосервісів і відеореєстраторів, а хто любить фільми, і просто жити без них не може. Деякі люди, уявіть собі, люблять дивитися погоду саме через стандартну програму, а комусь цікаві якісь китайські розважальні програми або ігри.

Майте завжди свою думку щодо оформлення свого гаджета потрібними програмами, і пам’ятайте, що не всі програми можна вимкнути, або видалити. Дбайте про свій смартфон і він буде служити вам ще досить довго.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.