Перераховані програми, які скорочують термін життя батареї смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кожен із нас щодня використовує свій гаджет. Він необхідний нам з різних причин: просто розрахуватись смартфоном у супермаркеті, або переглянути оновлену стрічку у Instagram чи Facebook.

Тим не менш, ми рідко згадуємо акумулятор і звертаємо на нього увагу лише тоді, коли його функціонування починає підбивати. Але так не можна, не потрібно все покладати на програмне забезпечення, так як турбота з боку користувача теж необхідна.

Тому, в сьогоднішній статті, йтиметься про програми та налаштування, які скорочують життя батареї вашого смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Насамперед, слід зазначити, що батарея – це одна з головних частин будь-якої техніки, тому що від її стану залежить робота процесора, дисплея тощо.

З цього можна зробити висновок, що будь-яка діяльність електронного пристрою, пов’язана з вищенаведеними частинами смартфона, вимагає багато енергії.
Однак, у деяких випадках, більшість із них нікому зовсім не потрібна, а значить, їх потрібно вимикати.

Отже, нижче буде наведено певний перелік програм та налаштувань, які справді скорочують автономність акумулятора Вашого смартфона.

1) Робота розширення частоти дисплея в 120 Гц (варто трохи знизити кількість Гц, якщо Ви хочете щоб заряд батареї прослужив більше).

2) Автоматичне підстроювання орієнтації дисплея.
Щоб контролювати, в який бік ви повернули свій смартфон, акумулятор витрачає певну кількість заряду. Тому самі подумайте, чи потрібна Вам ця функція.

3) Листування або перегляд стрічки в соцмережах.
Погодьтеся, ніхто з нас не заходить до месенджера на дві хвилини, бо це відбувається мінімум півгодини. Тому будьте обережні та не витрачайте там марно як свій час, так і заряд батареї.

4) Перегляд відео та фільмів.
Цей фактор є доповненням до попереднього, тому що іноді ми так переймаємося атмосферою фільму або відеоролика, що навіть не помічаємо, що провели там не одну годину.

5) Непотрібні віджети на екрані.
Погодьтеся, що в більшості випадків ми ніколи не користуємось встановленими фоновими віджетами на екрані смартфона. Але навіщо тоді вони функціонують і витрачають марну енергію акумулятора.

Ось такий невеликий перелік програм та налаштувань, які шкодять батареї Вашого смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.