Яку версію Android краще вибрати? Думка користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Android, як і будь-яка інша операційна система, постійно змінюється і оновлюється, додаються нові функції, набуває іншого вигляду інтерфейсу. Може хтось пам’ятає найпершу версію цієї ОС? Вона була взагалі не така, як зараз. Є питання, які цікавлять багатьох користувачів. Яку ж версію Android вибрати для Вашого пристрою? Яка буде краща? Звичайно, це вибір кожного, але в цій статті ми намагатимемося описати всі за і проти різних версій, а також повідомимо, на що потрібно звертати увагу при виборі. Результати, які будуть описані та опубліковані нижче, сформовані на думку 2 тисячі людей. Це звичайні користувачі, при цьому їм ніхто не говорив, чому потрібно оцінювати операційну систему. Вони самі називали переваги та недоліки, які вважали за потрібне.

Отже, почнемо зі статистики, що утворилася за оцінкою опитаних:

1 місце – Android 12 (36% голосів)
2 місце – Android 11 (17,4% голосів)
3 місце – Android 10 (10,45% голосів)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб вибрати якусь одну конкретну версію, потрібно скористатися всіма потроху. Чи було так у цьому випадку незрозуміло, може хтось із опитаних взагалі лише однією користувався. Як би там не було, статистика є такою. А тепер розглянемо кожну з версій Android.

Почнемо з лідера – Android 12. Ця версія операційної системи з’явилася нещодавно і ще не всі мали можливість скористатися нею. Плюсів у ньому багато. Наприклад, нові дизайни, теми, значки додатків. Важливо, що ця версія більш захищена. З ним на телефоні зверху завжди видно, коли камера та мікрофон використовують програму, а також можна переглянути всі дозволи, які ви надали програмам. Звичайно, це можна зробити і в старіших версіях, але тут це швидко перебуває. Ще один великий плюс – робота програм без повного завантаження. Тобто програма основне завантажила, ви її включаєте, а вже все інше по ходу справи завантажується.

Про переваги можна говорити багато, але на жаль, ще є й недоліки. Наприклад, телефон з цією версією ОС може сам по собі вимикатися, а буває, що у користувачів не чітко показує екран, малюнок ніби блимає. Про це мало хто каже, але мінуси є і вони серйозні.

Наступним опишем Android 11. Незважаючи на вихід нової 12 версії, дана ОС користується великою популярністю. Справа в тому, що люди вже звикли до неї, а якщо є якісь мінуси, то їх швидко вирішують. Так завжди відбувається. Користувачам не так важливо оновлення, як хороша робота пристрою. Ну, хто хоче встановлювати нові версії, якщо незрозуміло, як вони працюватимуть? Ось тому люди і оцінюють цю версію високо.

Ну і остання версія – Android 10. Тут нема чого довго говорити. Дана ОС майже така ж, як і Android 11. Щоб помітити відмінності, потрібно добре пошукати і задуматися. Звичайному користувачеві нічого не буде помітно. Тому можна сказати, що 10 та 11 версія приблизно оцінена однаково.

Отже, ця статистика це лише думка людей, не дуже об’єктивна в даному випадку. 12 версія Android ще надто нова, щоб давати їй якусь оцінку. Користувачі ще не всі його отримали, а про вади взагалі мало хто знає. Щоб зробити якісь висновки, потрібно, щоб пройшов час. Тому користуйтесь цією версією, яку вважаєте найкращою для себе і не дивіться на думку інших.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.