Статті

Названо 7 причини купити Android-смартфон, замість iPhone

Share

Є відчуття, що через кілька років світ мобільних пристроїв перетвориться на монополію iOS: iPhone настільки полетів у космос за продуктивністю та популярністю, що Android-смартфонам ніколи не наздогнати пристрої від Apple . Тим не менш, поки цього не сталося, варто хоча б раз у житті придбати смартфон не на iOS, щоб отримати новий досвід та подивитися на мобільні пристрої з іншого боку. Те саме я робив, коли існували смартфони Windows Phone. У них була маленька, але вірна база користувачів, які отримували задоволення від використання та мирилися з усіма мінусами. Не знаю, хто виявиться сильнішим у битві Android та iOS, але є кілька причин, чому варто вибрати Android.

Android проти iOS

Швидше за все, з двох ОС залишиться лише одна. Інша відправиться у вічну відпустку до Symbian. Протистояння не може тривати вічно. Хтось переможе, а хтось програє – неможливо передбачити. Тому, якщо користуєтеся iOS, з якою і так все зрозуміло, варто спробувати Android-пристрій: інший дизайн, інший підхід до використання, функції.

Чому з iOS все зрозуміло: система практично не змінюється зовні, в iOS 15 не з’явилося безліч важливих функцій, не змінився і дизайн. Вона по-своєму зручна та зрозуміла у використанні, зате ви можете дізнатися щось нове про смартфони, коли купите, наприклад, новий OnePlus.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Який смартфон на Android вибрати

iOS встановлена ​​лише на iPhone – це величезний мінус операційної системи. Чи справа Android-смартфони: їх стільки, що все не перерахувати. Усі різні: кольори корпусу, спритні чіпи, незвичайні фішки. З Android постійно щось відбувається, з’являються новини, оновлення, пристроїв стає більше не щодня, а щогодини. Oppo, One Plus, Samsung, Xiaomi, Vivo – лише мале з того, що відбувається на думку. Незважаючи на те, що вони всі здаються однаковими, виробники постійно намагаються залучити покупців новими ідеями – цього точно немає iPhone.

Недорогі смартфони на Android

Скільки бюджетних смартфонів від Apple ви знаєте? Мабуть, один-два. Скільки їх на Android – порахувати, мабуть, неможливо. Вони виглядають по-різному: якщо раніше здавалося, що це убогі дзвонилки, які починають гальмувати вже після розпакування, то тепер все інакше. Вони встановлюють добротні чіпи, яких вистачить на один-два роки використання у звичних додатках. Бюджетник від Android можна вибрати як запасний смартфон. До речі, кілька слів про це!

Запасний мобільний телефон

Смартфон на Android – чудовий запасний варіант. Допустимо, ви поїхали у подорож і випадково розбили свій iPhone. Зате ваш недорогий смартфон у рюкзаку завжди вас виручить, не залишить без зв’язку та соцмереж. Знову ж таки, бюджетники відрізняються за ціною: можна знайти щось гідне навіть у межах 5 тисяч гривень.

Програми для Android

Користувачі Android найбільше знають про економію: поки власники iPhone витрачають гроші в App Store, власники Android-пристроїв знають, де дістати безкоштовну версію, заощадити на підписці або трансляції спортивного заходу. Ми часто пишемо про різні програми, які дозволяють безкоштовно слухати музику або дивитися фільми: те саме стосується і ігор для смартфонів. Android та економія – слова-синоніми, не інакше.

Чому всі купують iPhone

Не любите бути як усі? Набридло, що на дружніх посиденьках у всіх однакові iPhone і просто нічого не змінюється і не відбувається? Здається, покупка Android-смартфону – це чудова спроба виділитися і вирватися з колообігу iPhone у природі. Чому ні? По-перше, флагмани на Android, як і раніше, поступаються у продуктивності смартфонам від Apple, але це не означає, що вони будуть гірше працювати.

Чіпи Apple мають космічну потужність, але її нікуди подіти зараз. По-друге, наприклад, у смартфонів Xiaomi чудові камери – моя подруга робила чудові знімки на свій Xiaomi Mi 9. Та й зовнішній вигляд радує: приємний краплеподібний виріз для фронтальної камери набагато приємніший, ніж чубчик з Face ID.

Аксесуари для Android

Багато власників iPhone переживають за екосистему, побудовану навколо iOS: це навушники, розумні колонки, приставка Apple TV та інші примочки, що допомагають у повсякденному житті. Якщо у вас Android-смартфон, то ви не переживатимете з цього приводу: у вас завжди величезний вибір аксесуарів. Тих же навушників безліч. Не потрібно переживати за те, як воно поєднується за кольором, оновлювати AirPods, коли виходять нові. Ви можете просто купити класні навушники Motorola та отримувати задоволення. До речі, я майже жодного разу не бачив власників iPhone зі сторонніми аксесуарами. А ви?

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: AndroidApple
  • Останні записи

    Android 15 отримав значно більше функцій безпеки та конфіденційності

    Android 15 отримає більше функцій безпеки та конфіденційності, які мають краще захистити кінцевих користувачів. Протягом…

    16.05.2024

    Оперативна пам’ять смартфона: що це і на що вона впливає

    Сьогодні користувач, який вирішив купити новий телефон, вибирає відповідний із тисяч варіантів. Вони відрізняються за…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Asus ROG Ally X може отримати 24 ГБ пам’яті LPDDR5X

    Представники видання The Verge нещодавно змогли особисто ознайомитися з майбутньою портативною ігровою консоллю Asus ROG…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Nintendo Switch 2 перевершить Xbox Series S за якістю текстур

    Вважається, що у недалекому майбутньому портативний ігровий консолі Nintendo Switch 2 обсяг оперативної пам'яті типу…

    16.05.2024

    Microsoft анонсувала незвичайний геймпад-трансформер для Xbox

    На ньому можна розмістити всі компоненти у будь-якому порядку. Така можливість потрібна геймерам із обмеженими…

    16.05.2024

    Sony представила Xperia 1 VI: дисплей FHD+, Snapdragon 8 Gen 3 та хороша камера

    Sony офіційно представила Xperia 1VI. Новий пристрій за ціною €1399 (60 000 гривень) доступний для…

    16.05.2024