Чи потрібно видаляти діалоги у соціальних мережах

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Наше життя важко уявити без соціальних мереж у новому сьогоденні. Ми з вами свідомо публікуємо фото або будь-яку особисту інформацію в будь-якій мережі. Ми часто обмінюємося інформацією через повідомлення у певних соціальних мережах, адже це зручно у наш час. І я впевнено можу сказати, що ніхто з вас не замислюється, а чи безпечно це?

Реклама

Особисто я можу сказати, що не видаляю повідомлення з певних причин. Наприклад: навіть якщо видалити написане, воно все одно залишиться на сервері, і ви звідти його ніяк не приберете, тому писати потрібно свідомо, адже в якийсь момент це може зіграти з вами злий жарт. Та й допомогти видалення листування можна тільки якщо вам є що приховати від своїх близьких, які мають доступ до вашого смартфона або іншого гаджета.

Щоб знайти певну корисну чи потрібну інформацію, варто лише скористатися пошуковою програмою. Також, якщо брати в приклад соціальну мережу якої ви користуєтеся, наприклад, я досить давно і частенько проводжу час у «Instagram», то ви, напевно, вже знаєте, що там можна знайти особисті дані, яким вже багато років. І так у будь-якій соціальній мережі: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube та багато інших.

Звісно, ​​ми всі різні. Комусь постійно не дають спокою думки про переслідування, а хтось дуже любить ідеальний порядок у своїх особистих листуваннях, і тому час від часу видаляє непотрібні або не варті уваги повідомлення. Кожен має свої причини, і кожен по-своєму розуміє правильність цих рішень.

Потрібно бути дуже обережним з листуванням у соціальних мережах, адже якщо вас захочуть у чомусь звинуватити, то видалення повідомлень вам не допоможе. Зробити це може будь-хто, чи то шахраї для шантажу, чи правоохоронні органи, які матимуть певні підстави для звинувачення вас у певних протизаконних діях. Пишіть завжди свідомо, і будьте обережні з написаним, а ще краще важливі розмови проводьте тільки при зустрічі, а не в соціальних мережах.

Моя знайома має таку звичку постійно очищати особисті повідомлення. Це не приносить їй користі, адже вона постійно про все забуває, тому доводиться відправляти повідомлення по кілька разів, для того, щоб нагадати про зустріч, або якусь іншу подію. Вона свято вірить у те, що якщо видалити повідомлення, то ніхто не дізнається про її плани чи місцезнаходження. Таких людей я вважаю наївними, адже вони живуть у світі ілюзій, а не розумно оцінюють ситуацію.

Я завжди буду за те, щоб думати перед тим як щось писати, і якщо навіть раптом шахраї зможуть отримати ваші дані або фото, або якусь інформацію зламуючи вашу сторінку в соціальній мережі, то вам не буде за що хвилюватися, адже ви можете бути впевненим, що нічого страшного про вас там немає.

Отже, видаляти повідомлення чи ні, вибір завжди буде за вами, але користуйтесь листуванням з розумом, і тоді все буде добре.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ