Названий простий спосіб прискорення смартфонів Xiaomi

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

У нашому світі часто можна почути деякі неприємні відгуки про будь-якого гаджета. Нещодавно мій знайомий сказав, що Xiaomi, а саме основа MIUI, почала здавати позиції, а саме дуже глючить. Я довго з ним із цього приводу сперечався, адже я категорично не підтримую такого погляду на подію. Якщо правильно налаштувати свій смартфон, то навіть дешевий китайський телефон здатний працювати якнайкраще, а якщо йдеться про Xiaomi, це взагалі маса крутих можливостей для покращеної роботи.

Реклама

Перше, що цікаве можна налаштувати у MIUI – це анімації. Якщо ви не фанат прекрасних, красивих та захоплюючих переходів, то ви з легкістю можете виправити це в MIUI, всього вимкнувши анімації, а саме різкість, швидкість та багато іншого з’явиться замість плавних переходів.

Зробити це не важко, адже все, що вам потрібно, – доступ до “Режиму розробника”. Для цього знаходимо «Налаштування», потім натискаємо «Про телефон» і переходимо в «Версія MIUI», чекайте, поки вам не покаже, що ви стали розробником. Захоплююче відчуття, чи не так?

Увага! Не поспішайте налаштовувати свій смартфон, доки повністю не будете впевнені у своїх діях. Перечитайте інструкцію, яку я вам напишу, або переконайтеся, що все робите правильно в іншому перевіреному джерелі інформації. Це все потрібно для того, щоб уникнути будь-якої небезпеки або щоб не сталося непередбачуваної ситуації.

Тож зараз розповім вам, що потрібно правильно робити. Для початку переходимо в “налаштування”, потім шукаємо “розширені налаштування” і в самому низу на нас чекатиме розділ “для розробників”, натискаємо і знаходимо розділ під назвою “Отрисування”. Ось і все, в цьому розділі є всі налаштування, які нам потрібні. Ну, давайте розбиратися далі, перед вами з’явиться багато функцій, що виконують ту чи іншу дію, про них я вам зараз розповім докладніше.

Наприклад: пункт “швидкість анімації” відповідає за швидкість відображення інтерфейсу у системі телефона; «анімація вікон» відповідає за швидкість вікна, що з’являється; та пункт анімація переходів забезпечує швидкість зображення різних переходів.

Тепер ви знаєте, як можна покращити роботу вашого гаджета, і головне робіть налаштування обдумано, не ставте високу швидкість анімацій, щоб уникнути сіпання системи.

Ось бачите, як просто зробити використання смартфоном приємним, і не важливо, яка його ціна, головне правильно використовувати дані можливості функціонування систем.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ