Найкращі бездротові навушники з шумозаглушенням до 2000 гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мені завжди було трохи шкода власників Айфон через те, що вони добровільно позбавляють себе можливості вибору. Більшість із них свято вірить, що якщо Apple випустила якийсь аксесуар для їх смартфона, то вони зобов’язані купити саме його і нічого більше. З одного боку, ця зашореність дуже зручна, тому що не потрібно морочитися, вивчати альтернативні точки зору та й взагалі приймати рішення. Але, з іншого, такий підхід дуже шкодить, тому що залишає поза увагою по-справжньому класні речі. Наприклад, навушники 1More PistonBuds Pro .

1More – це один з брендів, що входять в екосистему Xiaomi, яка інвестує в різні стартапи. Так що можна не перейматися якістю самих PistonBuds Pro та їх звучання.

Незважаючи на те, що дуже складно привнести щось нове в сегмент TWS-навушників , виробники постійно намагаються якось їх удосконалити. Наприклад, досить швидко стало зрозуміло, що навушники з дужками, які випирають, як у AirPods — це не дуже практично. Так, так їх зручніше виймати з вух, але ж за них ми чіпаємося, наприклад, під час занять спортом. Так що куди ефективніше використовувати навушники, які повністю розміщуються у вушній раковині і не виступають за її межі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Які TWS-навушники купити в 2022

1More PistonBuds Pro називаються так неспроста. Зовні вони дійсно мають форму, які нагадує кулю, або патрон, як завгодно. Однак з внутрішнього боку це дуже грамотно опрацьований аксесуар, який повторює анатомію вушної раковини для щільнішого прилягання. Тож за випадання навушників можна не переживати. У них зручно ходити, бігати, стрибати і тим більше їздити на велосипеді.

Навушники оснащуються 10-міліметровим динаміком, який видає чистий звук та досить глибокий та соковитий бас. А завдяки високошвидкісному з’єднанню Bluetooth 5.2 у 1More PistonBuds Pro можна не лише слухати музику, але й грати, орієнтуючись на аудіоефекти, що проходять без затримок. А, якщо штатне звучання вам не подобається, в налаштуваннях можна вибрати один з 12 пресетів еквалайзера , який буде відповідати вашим уподобанням або композиції, що програється в даний момент.

  • Активне шумозаглушення є (4 ступеня, до 38 дБ);
  • Автономність – до 30 годин програвання музики;
  • Загальна кількість мікрофонів – 4 одиниці;
  • Швидка зарядка – 5 хвилин на 1 годину відтворення;
  • Підтримка режиму прозорості є;
  • Вітрозахист для телефонних розмов є.

Недорогі навушники з шумозаглушенням

Здається, що відмінна риса навушників PistonBuds Pro – це їхня ціна. Все-таки в роздріб навушники можна купити навіть дешевше 1000 грн, що абсолютно нетипово для класних навушників . Проте складно повірити своїм вухам, коли розумієш, на що вони справді здатні. У налаштуванні звуку PistonBuds Pro брав участь звукорежисер та чотириразовий лауреат премії Еммі Лука Біньярді. А якщо він оцінив звучання навушників, його явно оціните і ви.

1More PistonBuds Pro мають власну програму, яка використовується для управління та налаштування навушників . Тут можна вибрати пресети еквалайзера, налаштувати роботу режиму шумоподавлення (пам’ятаєте, у нього цілих 4 ступеня?), а також змінити дії управління натисканнями на сенсорну панель на тильній стороні аксесуара. Це дуже зручно. Завдяки цьому додатку PistonBuds Pro можуть швидко встановлювати з’єднання зі смартфоном навіть без підтримки Fast Pair.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.