Перераховані найбільші мінуси iPhone у 2022 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

На сьогоднішній день, між користувачами айфонів та андроїд, триває своєрідна боротьба, яка ж ОС краща з них і які смартфони відповідно. Однак, на нашу думку, обидві системи мають право бути в сучасному світі, тому що кожна з них має відповідні плюси та мінуси. Тому в сьогоднішній статті йтиметься про мінуси смартфонів від Apple. Вони будуть наведені нижче.

Реклама

1) «Прокачка» смартфона

Ні для кого не секрет, що смартфони з Андроїд-системою можна легко прокачати і прикладом може стати велика кількість фірмових оболонок, які використовують виробники смартфонів, щоб налаштувати свої смартфони під особистий смак.

На жаль, на айфонах зробити це практично неможливо, крім випадку з «джейлбрейком», але і тут є один великий недолік – після його використання, ваш айфон втратить гарантії.

2) Велика кількість платних програм

Також не дуже позитивним фактором є те, що на айфонах часто зустрічаються додатки, за які необхідно платити, або такі, в яких за утримання необхідно платити.

3) Швидко розряджається акумулятор

Всі ми звикли вважати, що айфони – це смартфони, які тримають заряд не надто довго, особливо при активному користуванні. В принципі, це так і є, тому і не дивно, що компанія Apple офіційно не вказує ємність акумуляторів, що використовуються в їхньому пристрої. На щастя, ця проблема поступово вирішується і останні версії iPhone 13 можуть працювати автономно дещо довші, ніж iPhone 12.

4) Зарядний кабель

Всім відомо, що компанія Apple відмовляється переходити на роз’єм для зарядки своїх смартфонів, які були б сумісні з USB (Type-C для прикладу), а їх фірмові кабелі Lightning «за якістю та тривалістю» свого життя, неймовірно погані і за період використання iPhone, доводиться купувати кабель мінімум 1 раз.

5) Відсутність другої СІМ-карти та відсутність підтримки карток пам’яті

І насамкінець, одна з найпопулярніших скарг від користувачів айфонів – відсутність слота для другої SIM-карти та слота для карт пам’яті. У випадку з SIM-картою, то можливі лише два варіанти і один із них, це використання eSIM або додаткового смартфона з іншою сім-картою.

Проблему з картою пам’яті можна вирішити лише покупкою iPhone з максимально можливим обсягом внутрішньої пам’яті або зберігати всі свої файли в iCloud.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ