Названо три найчастіші помилки при покупці техніки Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато людей мріють придбати останній iPhone, iPad, MacBook потужніший або AirPods, щоб насолодитися музикою. Ось невдача: покупка техніки завжди пов’язана з ризиками: є певні нюанси, про які варто знати. До речі, про деякі ми вже розповідали, але обов’язково нагадаємо вам ще раз. Це стосується не тільки нових пристроїв, а й вживаних, які завжди варто купувати, досконально перевіряючи взагалі все. Заповітний гаджет може принести набагато більше радості, якщо поставитися до його покупки з розумом. Розповідаємо, на яких моментах найчастіше обпалюються досвідчені користувачі та новачки, і що робити, щоб новий iPhone чи iPad не став для вас величезною проблемою.

З яким обсягом пам’яті взяти iPhone

Мабуть, це одне з найчастіших питань, які задають нам читачі, вибираючи новий смартфон. Думаю, це стосується багатьох із нас. Як же вчинити: заощадити та придбати iPhone з 64 Гб або розщедритися та взяти iPhone з більшим обсягом сховища ?

По-перше, виходьте зі своїх вимог: зараз Apple за умовчанням встановила в нові iPhone 13 мінімальний обсяг пам’яті 128 Гб, залишивши ціни на колишньому рівні – це приємний бонус. По-друге, якщо плануєте купити iPhone не на рік і навіть не на два, то обов’язково врахуйте це: додатки збільшуються в розмірах, оновлення iOS теж. Отже, краще відразу взяти більше, щоб потім не побачити повідомлення про заповнене сховище.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вживана техніка Apple

Коли хочеться MacBook, iPhone або AirPods прямо зараз, але не вистачає грошей, на допомогу завжди приходять інтернет-майданчики з вживаними пристроями. Іноді це і справді хороші варіанти для покупки, але варто бути уважними: наприклад, бувший у вживанні iPhone перевірити легко (як і підготувати до продажу), з iPad теж проблем не буде, а ось AirPods на вторинному ринку – велика лотерея.

По-перше, навушники — річ досить особиста і надто пов’язана із гігієною попереднього власника. По-друге, купити AirPods, не отримавши підробку – вже великий успіх. Підроблені AirPods навіть пробиваються через сайт Apple, але працюють не так, як хотілося б. Навіть якщо ви і купите оригінальні AirPods у іншого власника, то дізнатися про стан їх акумуляторів буде вкрай складно.

А ось вживані Apple Watch – щось середнє між iPhone і AirPods. З одного боку, не важко їх перевірити, зате сліди використання все одно залишаються: на склі або корпусі. Ремінці — тим паче. Прийдеться купувати нові, щоб не доношувати їх за попереднім власником. Купівля б/у пристрою від Apple – це вигідно, але краще сім разів подумати.

Як вигідно купити iPhone

Нашій редакції часто ставлять питання, який iPhone купити : новий, стару модель чи взагалі підкопати та почекати виходу наступної моделі? Друзі, напевно, не варто винаходити велосипед — купуйте той пристрій, який більше підходить за вашими вимогами та гаманцем. Відкладати покупку до виходу наступної моделі точно не варто: по суті новий смартфон не сильно зміниться, а ви дарма витратите час.

Що стосується вигідного придбання iPhone або іншого пристрою, то зараз є вигідні розстрочки : до них точно варто придивитися, щоб покупка iPhone не вдарила по гаманцю. Із покупкою iPhone у кредит є свої нюанси, але цей спосіб має право на життя: не забудьте уважно вивчити всі деталі. Найкраще купувати пристрої, оплачуючи все відразу, але не забудьте про кешбеки та бонуси , щоб покупка стала ще приємнішою.

І найголовніше — покупка будь-якого пристрою має бути виваженою. Часто ми робимо їх імпульсивно, промовляючи « А чи не купити мені …». Рідко, коли з цього виходить гарне. У більшості випадків через таку недбалість утворюється дірка в бюджеті, з’являються борги, а смартфон, планшет або інший пристрій насправді виявляються не такими крутими, як ви могли очікувати. У результаті, з’ясовується, що просто проміняли шило на мило або проігнорували доступніші аналоги. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.