Названо найкращі ігри на iPhone без інтернету

Ви помітили, якими іншими стали мобільні ігри? Якщо раніше користувач міг засісти за улюблену іграшку на кілька годин, то зараз мобільний геймінг сприймається трохи інакше. Сучасна людина не готова проводити в іграх так багато часу, зазвичай вона грає в той момент, коли вона має вільні пару хвилин. Їдеш у метро – чому б не пограти? Летиш у літаку? Можна і трохи розважитися. Ось щойно у першому, що у другому випадку з інтернетом будуть проблеми. З цієї причини пропонуємо вам добірку найкращих офлайн ігор на iPhone, які точно сподобаються всім.

Apple вже давно протнула фішку і викотила на цей випадок спеціальний сервіс Apple Arcade. Всі ігри тут працюють без інтернету і не містять жодної реклами та вбудованих покупок. Перший місяць ви зможете грати безкоштовно, а потім доведеться віддавати кошти. 

Plague inc — крута стратегія на iPhone.

Одразу ж хочу попередити наших читачів. Якщо ви надто вразливі – це гра не для вас. Суть Plague inc у тому, щоб створити вірус, який зможе знищити всю планету. А як це зробити – думати вже вам.

У хвороби є 3 характеристики – заразність, тяжкість та летальність. Перша впливає на шанс зараження, друга на складність створення ліків, а третя на шанс смерті зараженого. Вибирайте дату старту епідемії, шляхи передачі, розвивайте можливості свого вірусу, створюйте мутації.

Зрозуміло, що час на розвиток хвороби обмежений. Вчені починають розробку лікування з появою перших випадків, ваше завдання випередити їх. Щоб перемогти, вам необхідно, щоб вірус убив все людство. Жодних паралелей проводити не будемо. Не забувайте, це лише гра.

Smash Hit – як вбити час у дорозі

App Store не так багато ігор, яким вдається бути в топі протягом довгого часу. Smash Hit – одна з таких. Ми розповідали вам про неї ще далекого 2014 року. Тоді проект виглядав як справжня революція у мобільному геймінгу. Чи змінилося щось зараз? Не.

Суть гри полягає в тому, щоб прокласти собі дорогу, розбиваючи різноманітні скляні перешкоди за допомогою срібних кульок. За кожне розбите скло кількість кульок збільшуватиметься. Якщо не впораєтеся з якоюсь огорожею, доведеться попрощатися з кількома кулями.

Сюжет тут гранично простий, але фізика руху куль та поведінки скла дуже вражає. У 2014 році гра явно випередила свій час. Навіть коли заходиш до неї зараз, дуже дивуєшся крутій графіці. Спробуйте, гадаю, що вам сподобається.

Plants vs. Zombies – найзнаменитіша гра на iPhone

Plants vs. Zombies – справжня легенда мобільного геймінгу. Навряд чи знайдуться користувачі, які про неї не чули. Гра вперше була випущена ще у 2009 році та орієнтована на ПК, а пізніше, у 2010 вийшла на iPhone.

Сюжету, як такого, тут немає. Є галявина з п’ятьма доріжками, будинок та зомбі, які на нього нападають. Ви граєте за рослини. Завдання просте – не дати зомбі проникнути в будинок. У міру проходження гри додаються різні види рослин та зомбі, змінюються погодні умови, на лужку з’являється басейн і так далі. Пізніше відкриваються різні режими, деякі з яких пройти не так вже й просто.

Як набридне перша частина, можна сміливо завантажувати другу . Мені вона здалася не такою крутою, але багатьом вона подобається навіть більше за першу. Офіційний трейлер першої частини не прикріплюю, бо не має обкладинки. Подивитися можна тут

Fallout Shelter – якщо не знаєте, у що пограти

Fallout Shelter є симулятором життя в притулку з всесвіту Fallout. Вже уявляю, як геймерам почало зводити їх олдскули. Так, це, звичайно, не той Fallout, якого всі звикли, але теж дуже і дуже непогано.

У грі ваше завдання – забезпечити автономне життя у притулку, в якому ви – головний зберігач. Для забезпечення комфортного життя розробники пропонують вам кілька мешканців та 4 види ресурсів: гроші, вода, енергія та їжа, від яких вони залежать.

У міру проходження гри вам доведеться розширювати житлові приміщення, збільшувати виробництво, створювати нових мешканців. Останнє реалізовано дуже просто: заводіть чоловіка та жінку в одну кімнату та залишаєте їх на кілька хвилин.

Завдання на вигляд просте: контролюйте ресурси, створюйте нові приміщення, робіть мешканців щасливими. З початку так і буде, але з розвитком притулку це зробити буде все складніше та складніше.

BADLAND – гарна гра на iPhone

Ще один проект, який має величезну історію. Вперше гра вийшла у 2013 році та заробила всі премії, які тільки могла. Ми розповідали вам про неї дуже давно.

У грі вам належить керувати купкою милих істот, які опинилися в лісі, наповненому різними пастками. Ви будете керувати ними за допомогою простих натискань на екран iPhone. Але гра бере зовсім не геймплей. Вона настільки красива, що дивуєшся. Кожен рівень — витвір мистецтва. Від гри отримуєш естетичну насолоду.

У грі є окремі рівні. Спочатку будуть зовсім прості, а потім складність збільшуватиметься. Останні рівні мені здалися справжнім пеклом — одного разу я взагалі психанув і вилучив гру. Якщо вам набридли прості проекти, які набридають своєю простотою, BADLAND точно для вас! Як пройдете першу частину, можна завантажувати другу . Вона ще крутіша!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.