Названо три смартфони дешевші 3 тисяч гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При покупці нового смартфона кожна людина, маючи середньостатистичну зарплату, дивиться не тільки на його зовнішні та внутрішні складові, але й так само чимало важливе місце займає його вартість. Навряд хто захоче переплачувати лише за популярну марку даного телефону.

Пропонуємо Вам ознайомитися зі списком телефонів, які не гірші за дорогі, але будуть по кишені для 85% жителів.

Розглянемо перший варіант телефону марки ZTE Blade A3 NFC, випущений у 2020 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо Ви любитель гарної якості камери – це не Ваш варіант, оскільки задня камера має 8 Мп, а передня ще менше – всього 5 Мп.
Однак це непоганий варіант для людей, кому телефон не потрібен для фото / відео.
Які ж плюси у цьому смартфоні? Його акумулятор становить 2600 мАг, оперативна пам’ять займає 1 Гб, вбудована пам’ять становить 32 Гб. Немало важливою функцією є можливість безконтактно сплачувати за куплені товари. Смартфон має звичайний 4-ядерний процесор. Операційна система досить непогана, тому попри гарну пам’ять телефон швидко працює.

Хорошим вибором може стати Samsung Galaxy A02.

Так, хоча Самсунг і не є бюджетною фірмою, що випускає нові гаджети, проте це справді бюджетний варіант. Телефони робляться на замовлення зовсім іншої компанії, а Samsung у свою чергу лише використовує логотип. Дисплей цього смартфона становить 6.5 дюйма. Має 4-ядерний процесор. Оперативна пам’ять становить 2 Гб, вбудована пам’ять займає цілих 32 Гб. Акумулятор розрахований на 5000 мА.

Не менш відома компанія Xiaomi випустила нову модель смартфона Redmi 9C.

Ця компанія виробляє як дорогі марки, і цілком прийнятні для звичайних людей. У цій серії ми можемо вибирати корпус будь-якого кольору, який надається нам, а саме: чорний, яскраво-оранжевий та синій кольори.

Щодо внутрішніх складових смартфона:

  1. Подвійна камера 13+2 Мп
    Оперативна пам’ять займає 3 Гб, вбудована пам’ять – 32 Гб.
  2. Матриця – IPS (In-Plane Switching)
  3. Дисплей займає 6.53 дюйми (по діагоналі)
  4. Фронтальна камера має 5 Мп.

У цій статті ми розібрали всього три бюджетні смартфони, однак, ви завжди можете дізнатися про інші моделі в будь-якому магазині електротехніки. Як бачите, не обов’язково переплачувати велику суму грошей, коли є добрі бюджетні варіанти. Правильно підібраний смартфон гарантує довготривалу роботу та прийнятну ціну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.