Експерт розповів, як можна прискорити роботу смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Існує кілька способів прискорити роботу смартфона, поділилася експерт Світлана Муреєва. Серед них відключення автозапуску, очищення пам’яті та скидання до заводських налаштувань.

Для очищення пристрою від системного сміття існують як вбудовані, так і сторонні програми. Вони дозволяють в один клік очистити кеш, розвантажити систему від фонових процесів і позбавитися від непотрібних файлів, що позитивно позначиться на швидкості роботи пристрою», – розповіла Муреєва.

Також, за її словами, необхідно відключити автозапуск деяких програм, які працюють у фоновому режимі та уповільнюють смартфон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Коли у смартфоні недостатньо фізичної пам’яті, він починає підвисати. Краще тримати вільними кілька гігабайт пам’яті, щоб програми функціонували без збоїв та могли оновлюватись», – порадила експерт.

Вона зазначила, що важливо не ставити живі шпалери та вчасно оновлювати ОС та ПЗ. Крім того, для прискорення роботи гаджета можна скинути до заводських налаштувань.

“Ця функція повністю очистить пам’ять пристрою. Такий спосіб зазвичай використовується, коли смартфон переходить до іншого власника або робота пристрою сильно сповільнилася, а всі інші способи не мають належного ефекту», – підсумувала Муреєва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.