У чому сучасні смартфони перевершують комп’ютери: вісім пунктів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сучасні мобільні пристрої пропонують велику кількість можливостей. При цьому деякі завдання на них навіть можна виконати швидше та простіше, ніж на настільному комп’ютері чи ноутбуку. Докладніше про це – у статті.

Зараз виробники смартфонів намагаються покращити характеристики пристроїв та зробити їх універсальними гаджетами. Вже зараз є речі, які набагато легше зробити на телефоні, ніж на комп’ютері. Про них – нижче.

  1. Соцмережі . Користуватися ними сьогодні набагато зручніше за допомогою мобільного додатка. До того ж дістати гаджет і відкрити програму набагато швидше, ніж увімкнути ноутбук і відкрити браузер. А деякі соціальні мережі адаптовані саме під смартфон: наприклад, Instagram.
  1. Інтернет-банкінг . Банківські програми зараз набагато зручніше, ніж сайти. Хоча б тому, що якісь речі можна виконати швидше: наприклад, сплатити щось – за допомогою сканування QR-коду та введення потрібної суми.
  1. Читання . Загалом з комп’ютера читати набагато складніше та втомливіше, ніж зі смартфона. Крім того, у сучасних мобільних пристроях є спеціальний режим читання.
  1. Робота з картами . Мобільні програми з картами дозволяють дізнатися своє місцезнаходження в будь-який час. Це дуже швидко в порівнянні з тим, скільки потрібно чекати, поки все завантажиться на ноутбуці.
  1. Погода . Можна на екрані смартфона навіть додати віджет, щоб завжди бути в курсі погоди. У додатку також є прогноз на кілька днів.
  1. Електронна пошта . Перевіряти пошту, відповідати на листи тощо. стає набагато зручніше саме за допомогою програми.
  1. Заміна офісного комп’ютера . Наприклад, дорогі смартфони сьогодні можуть видавати зображення через TypeC на HDMI телевізори, монітори, проектори, а також на телевізори, проектори, принтери з Wi-Fi. Тобто презентацію можна зробити на телефоні та потім просто все вивести на екран.
  1. Ігри . Насамперед, вже випущено велику кількість популярних ігор саме для мобільних платформ: наприклад, World of Tanks, Genshin Impact. Є і стрімінгові послуги, з яких найбільш відомий – GFN (GeForce Now).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.