Названо найсумнівніші дизайнерські рішення Apple за останні роки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple – компанія, яка ставить дизайн продуктів чи не на перше місце за важливістю. Проте й у неї бувають сумнівні рішення.

Видання MacRumors склало список дизайнерських провалів Apple останнім часом.

Насамперед автори згадали мишу Magic Mouse 2, анонсовану у 2015 році. Виглядала вона непогано і здавалася гарним варіантом, доки не приходив час зарядити пристрій. Порт для зарядки був у нього… знизу. Через що заряджати мишу і користуватися нею одночасно не було можливим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Далі у списку йде пульт Apple/Siri Remote. Користуватися ним було просто незручно, пульт був дуже маленьким і легко губився, а через дизайн його було складно відшукати.

Далі слідує Apple Pencil першого покоління. У нього теж були дива з зарядкою. У цьому випадку вона просто виглядала дивно. Стілус можна було встромити прямо в планшет і виглядало це ось так:

Автори не оминули і чохол для преміальних навушників AirPods Max. Комусь він нагадував бюстгальтер і навряд чи став би бажаним аксесуаром, який хочеться брати із собою надвір.

Ніщо не змушувало користувачів MacBook злитися так, як клавіатура-метелик. Цей механізм не пройшов перевірку часом на міцність. Він дуже легко ламався, а полагодити його було ще завданням. Apple намагалася покращувати механізм, але у 2019 році визнала, що це марно, і повернула до MacBook нормальну клавіатуру.

Є в списку Mac Pro 2013 року. Його дивний дизайн не давав можливості для апгрейду. У результаті комп’ютер навіть прозвали сміттєвим кошиком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.