Названо 8 прихованих функцій Telegram, про які мало кому відомо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Telegram є кілька Online-ботів, які здатні знайти практично будь-яку інформацію. Крім цього, у ньому є кілька прихованих функцій, про які практично ніхто не знає.

Наприклад, якщо ввести @vid iPhone 13, то на екран будуть виведені відео з YouTube зі словом iPhone 13 в найменуванні. При введенні в поле для повідомлення @gif ви зможете надіслати анімоване зображення. При введенні @pic у вас з’явиться можливість надсилання зображень із бази даних «Яндекса». Для пошуку музичних треків можна використовувати бот @iLyricsbot. До слова, назву шуканої композиції необхідно вказати через пробіл.

Бот @wiki дозволяє надсилати співрозмовникам посилання на матеріали з Wikipedia. За допомогою робота @imdb можна знайти в базі даних IMDb практично будь-який фільм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мало хто знає, що у Telegram є функція відкладеного постінгу. Якщо утримувати віртуальну клавішу «Надіслати повідомлення» кілька секунд, то месенджер запропонує вказати дату та час надсилання послання. Якщо виділити частину тексту та затиснути виділену область, то вам стануть доступні інструменти форматування на кшталт курсиву, жирного або підкресленого шрифту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.