Названо найдешевші смартфони з камерою на 64 Мп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Першопрохідцем на ринку смартфонів з камерою 64 МР став X2 Pro восени 2019 року. Спочатку це виглядало як маркетинговий хід із краплею обману, але інші фірми швидко спіймали тренд і стали створювати власні смартфони, оснащені камерами на 64 МР. Станом на 2021 рік пристроїв із такими особливостями достатньо, тому й вибрати між ними важко. Нижче ви ознайомитеся з трьома найкращими пропозиціями, якщо вам важливу роль відіграє камера.

Lenovo K12 Pro

Ця модель є найдешевшою з трьох описаних, але в той же час має далеко не найгіршу якість роботи. Фірма Lenovo вирішила також запропонувати смартфон із камерою на 64 МР, але зробила це, заощадивши на інших інструментах. Але це не проблема. Виграє Lenovo K12 Pro завдяки процесору Qualcomm та батареї 6000 мАг у той час, як у подібних смартфонів вона становить 5000 мАг.

Redmi Note 8 Pro

Незважаючи на те, що ця модель вийшла ще в 2019 році, вона досі популярна серед користувачів, хоча Redmi Note 9 Pro має таку ж камеру.
Нічого кардинально нового в моделі немає, але звичні інструменти добре вдосконалені. Наприклад, це можна побачити за часом, який смартфон працює без заряджання. Також екран моделі призначений не тільки для соцмереж, а й зручний для перегляду кіно. Ні для кого, думаю, вже не секрет, що Redmi завдяки цінам та правильно розставленим пріоритетам обігнала всім відому нам фірму Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy A32

Коментарі щодо цього смартфону були неоднозначні. Деякі говорили про цікаві та нові можливості пристрою, а інші звертали увагу на його вартість. Проте, всі дискусії припинилися відразу, як стало відомо, що камера на ньому має 64 МР, якої не було на попередніх новітніх моделях. Також, говорячи про камеру, слід згадати про ширококутний об’єктив і макромодуль. Плюсом є також те, що неважливий обсяг пам’яті – 64 або 128 ГБ, оперативна пам’ять, що займає лише 4 ГБ.

Говорячи про недоліки, слід вказати про низьку роздільну здатність дисплея, через що дуже легко помітити пікселі. Також важливим для багатьох пунктом є відсутність NFC.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.