Відомо, як вибрати смартфон в інтернет-магазині?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ринок смартфонів настільки різноманітний, що складно зрозуміти, якими функціями повинен мати девайс мрії. Для кожного користувача існують свої особливості та бажання по роботі.

Що потрібно знати, щоб визначитись із вибором?

1. Яка операційна система до душі. 

Існує 3 основні ОС: Windows, IOS, Android. Лідером з цієї трійці є Android, тому що перевага є чудова програмна підтримка, володіють бюджетними варіантами пристроїв на будь-яку кишеню. Користувачі мають величезний асортимент як платних, так і безкоштовних додатків. Що немало важливо в обслуговування доступне та не витратне.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На 2-му місці IOS. У цій платформі не така велика підбірка марок, тут обмежується тільки Iphone, але функціонал здивувати надійністю, швидкістю, а також своєю потужністю. Google Play поступається у добірці програм.

Windows Phone славиться наявністю пакета Microsoft Office. Виходить у вас у кишені є свій міні-комп’ютер. Всі роботи, які робляться на ПК, можна спокійно здійснити на Windows Phone.

2. Хороша батарея для активного використання. 

Сучасні смартфони виконують одночасно багато функцій, і як наслідок витратить більше заряду. Для того, щоб батарея протрималася весь день, потрібна ємність не менше 2000 мАг.

3. Пам’ять, чим більше гігабайтів, тим зручніше для багатьох додатків. 

Внутрішня пам’ять важлива зберігання файлів, музики, додатків, фото. Тому подбайте про обсяг пам’яті заздалегідь і скільки інформації зберігатиметься на постійній основі. Здебільшого вистачає 64-128 Гб.

4. Сегмент цін. 

Скільки готові витратити, краще заощадити або купити бюджетніший варіант. Ціна смартфона не завжди говорить про якість. Дорога техніка може не впоратися з елементарними випробуваннями, як, наприклад, дешева, і навпаки. Тому потрібно бути максимально акуратним та уважним у цьому питанні.
Сегмент цін:

  1. Преміум. Головна відмінність – чудова камера, обладнана декількома об’єктивами, ультра- та тіло ширококутними. Оснащені надпотужними процесорами, великими екранами та останніми розробками.
  2. Середній ціновий сегмент. Серед них можна знайти функціональну модель зі стійким часом автономної роботи і навіть з хорошим краном.
  3. Бюджетний. Тут не буде ні гарної камери, ні гарної конструкції телефону. Але можна підібрати стильну із тривалим часом роботи батареї модель.

5. Інтернет-магазин, який заслужив вашу довіру. 

Декілька плюсів у покупці в інтернет-магазині:

  1. В онлайні можна докладно вивчити характеристики різних моделей.
  2. Завдяки відгуком легше зрозуміти чи сумлінний магазин, товар.
  3. Не потрібно витрачати час на дорогу, походи у різні магазини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.