Як повернути дизлайки на YouTube? З’явилося розширення для всіх популярних браузерів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
У магазині розширень Google з’явилося безкоштовне розширення для популярних браузерів, яке дозволяє користувачам YouTube повернути на екран лічильник дизлайків і бачити, скільки людей негативно оцінило той чи інший відеоролик.

Раніше ми розповіли, що Google вирішила видалити з YouTube лічильник дизлайків. Сама кнопка залишилася на місці і ви так само можете поставити «не подобається» відеоролику, проте побачити, скільки людей до вас зробили те ж саме, у вас тепер не вийде. Google пояснила це так: підкоряючись “стадному почуттю”, користувачі можуть захейтувати відеоролик або його автора просто “за компанію”, якщо зайдуть і побачать багато дизлайків. Тепер таке неможливо, тому що хейтер просто не може оцінити рівень ефективності своєї чорної справи. 


Проте кількість дизлайків несла певне інформаційне навантаження для глядачів. Іноді воно може вплинути на ваше рішення, щоб подивитися відео або відмовитися від перегляду. Тому команда розробників вирішила створити розширення returnyoutubedislike, яке повертає лічильник дизлайків у вікно перегляду YouTube. Спочатку його доводилося встановлювати «обхід» системи безпеки Chrome , але тепер все стало набагато простіше. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент підтримуються Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Opera та Brave. Діти навіть створили окрему сторінку в інтернеті, Що присвячена цьому розширенню. Щоб скористатися скриптом, просто натисніть “Встановити” на головній сторінці – посилання приведе вас до офіційного магазину розширень. Звідти його можна встановити та запустити. 

До речі, офіційно браузер Safari від Apple не підтримує це розширення, але є вихід. Щоб використовувати returnyoutubedislike на macOS, скористайтеся TamperMonkey – його можна знайти в магазині розширень Safari за 1.99 долара. Далі на сайті розробників returnyoutubedislike можна скопіювати скрипт і вставити його в TamperMonkey – все буде працювати. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.