Названо додатки, які швидко розряджають смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зазвичай, при користуванні ґаджетом, нам хочеться, щоб було все зручно та багатофункціонально. Тому дехто, в оптимізації процесів, заходить занадто далеко, перегружаючи пам’ять телефону різними додатками та програмами. Як наслідок – телефон починає «тупити» і батарея недовго тримає зарядку. Аби уникнути подібних проблем, необхідно, з широкого спектру запропонованих в Інтернеті можливостей, обирати тільки необхідне.

Ми виділили три основні додатки, які перезавантажують телефон. Це – програми-оптимізатори роботи телефону, антивірусні програми з сторонніх ресурсів та прогноз погоди. Про них і поговоримо більш детально в цій статті.

Програми-оптимізатори роботи, начебто створені, щоб полегшувати користування ґаджетом. Але, в реальності, вони дуже засмічені рекламою та ще більше перезавантажують собою телефон, роблячи його дуже повільним. Більш оптимальним в даному випадку є ручне очищення корзини та кешу, видалення лишніх, не використовуваних програм чи файлів. Так можна відразу вивільнити великий обсяг пам’яті та пришвидшити роботу свого мобільного пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більш детально зупинимося на додаткових антивірусних програмах, які дехто встановлює з сторонніх ресурсів. Захист телефону від вірусів – це, звичайно, важливо. Але ще важливіше, для безпеки телефону, дотримання деяких простих правил користування Інтернетом.

Скачувати будь-що – фото, відео, музику – можна лише з перевірених джерел, так як часто АРК-файли шкодять телефону. Також треба обережно ставитись до вспливаючих вікон «Дозволити». Якщо Ви не впевнені в цьому сайті, нажимати не потрібно, оскільки Ви можете не тільки пошкодити телефон, але й дати доступ зловмисникам до Ваших особистих даних.

Якщо Ви слідуєте навіть цим простим правилам, то переживати за безпеку телефону особливо не потрібно. Адже розробники операційної системи Андроїд попіклувалися про це – вона містить уже в собі досконало розроблений та вбудований антивірус. Крім цього, Google, спеціально для безпеки користувачів, створив Play Market, перевірених на відсутність вірусів додатків та програм.

Виходячи з вищесказаного, робимо висновок, що перезавантажувати свій пристрій додатковими антивірусними програмами, які будуть тормозити його роботу та швидко розряджати батарею, є недоцільним.

І наостанок, хочемо зупинитися на програмах прогнозу погоди. На нашу думку, вони тільки «поїдають» заряд батареї за рахунок GPS, забирають пам’ять та по суті малофункціональні. Адже в кожному сучасному смартфоні виробники операційної системи відразу вбудовують програми прогнозу погоди. А якщо Вам її замало, то Ви завжди можете скористатися Інтернетом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.