Названа функція в месенджері Viber, яка сприяє безпечному листуванню

Alushta, Russia - November 22, 2014: Woman holding a iPhone 6 Space Gray with client messaging and voice service Viber on the screen. iPhone 6 was created and developed by the Apple inc.
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні поговоримо про одну функцію в месенджері Viber, яка сприяє безпечному листуванню. Оскільки, питання таємниці дзвінків та листування на сьогоднішній день дуже актуальне. Використати таку функцію можна, поставивши спеціальний таймер. І вуаля можна не турбуватися, що інформація потрапить комусь сторонньому на очі. Це дуже зручно.

Як ця функція працює?

Ви встановлюєте час видалення. Після прочитання меседжа адресатом починається зворотний відлік і повідомлення в обох видаляються. Крім того, якщо інший учасник розмови зробить знімок екрана з листуванням, ви отримаєте сповіщення про це.

Як настроїти видалення повідомлень у Viber?

  • Для початку необхідно перевірити, чи оновлений ваш Viber до останньої версії. Якщо ні, то оновлюємо. Якщо так, починаємо налаштовувати одразу.
  • Відкриваємо чат із потрібним адресатом.
  • Перед надсиланням меседжа необхідно вибрати таймер.
  • Далі потрібно вибрати час. Можна встановити від 10 секунд до 24 годин. Після часу повідомлення видаляються. Перед відправкою обов’язково встановлюйте таймер, оскільки після надсилання ця функція не працює.
  • Встановіть таймер, пишете повідомлення, надсилаєте.
  • Адресат читає отримане повідомлення, таймер відраховує час. Коли воно закінчується з вашої розмови та гаджетів обох учасників спілкування, безповоротно зникають один за одним меседжі.

На цьому все. На наш погляд, це дуже проста та корисна функція. Її можна використовувати для надсилання документів. Або в інших відповідних ситуаціях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.