IT-експерт перерахував головні ознаки швидкої «смерті» смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі проблеми в роботі смартфона можуть бути ознаками його швидкої «смерті». Докладніше про це в бесіді з журналістами розповів IT-експерт.

Найбільш очевидним сигналом швидкого виходу пристрою з ладу є здута батарея, яка може навіть трохи піднімати задню кришку. Користуватися таким пристроєм небезпечно, оскільки існує ризик його спалаху. Ще однією тривожною ознакою є нагрівання гаджета навіть коли він активно не використовується.

Провокувати такий стан може перевантаження процесора або несправність акумулятора. Кашкін зазначає, що якщо смартфон почав дуже стрімко розряджатися, краще задуматися про його заміну. На дисплеї близького до “смерті” девайса нерідко з’являються смуги, що видає проблеми системного характеру. Виникати можуть у тому числі через невдале падіння чи удару. Заміна екрану зазвичай коштує дешевше, ніж покупка нового смартфона, вважає експерт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Криком про допомогу” з боку гаджета можна вважати також різкі вимикання або перезавантаження, регулярні зависання, в такому разі пристрій навряд чи довго пропрацює. Попереджає про проблеми та втрата екраном сенсорної чутливості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.