Названо 4 основні ознаки, що ваш смартфон прослуховують

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З розвитком технологій, кожен із нас точно хоч раз замислювався, а чи не прослуховується мій телефон. Саме сьогодні ми й поговоримо про основні ознаки, які свідчать про те, що вас прослуховують. Зокрема, ми виділили 4 такі ознаки.

Про першу ознаку ви точно чули і не раз – це сторонні звуки, шипіння чи клацання під час розмови. Звичайно, не виняток, що це звичайні проблеми зі зв’язком, але якщо ви помічаєте такі звуки систематично та ще й у різних точках населеного пункту, то варто замислитися.

Другий момент, який може вказувати на прослуховування, – це досить довгий момент встановлення зв’язку або затримка із завершенням дзвінка.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Третя ознака полягає в наявності шипіння або інших звуків при розміщенні телефону поряд з іншими пристроями типу динаміків або колонок. Такі звуки з’являються за умови здійснення дзвінка на телефоні або під час використання мобільного інтернету. Однак, за умови, що інтернет вимкнено та інших дій з ним не проводиться, а звук перешкод є, то ймовірно, це вказує на прослуховування.

І остання ознака, четверта – технічні проблеми з телефоном. Тут мається на увазі нагрівання, безпідставне перезавантаження, втрата заряду батареї, значне зростання використання мобільного трафіку тощо. Такі моменти можуть вказувати на наявність на вашому пристрої шкідливих програм. А воно вже може використовуватись і для прослуховування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.