Відомо, як дізнатися, що вас додали до «чорного списку»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви не можете зрозуміти, у чорному списку у людини, то ця стаття є для вас. У ній ми вам розповімо кілька способів, як дізнатись.

1. Спробувати з іншої SIM-картки.

Це найпростіший і працюючий спосіб. Щоб дізнатися, чи заблокували вас, то просто зателефонуйте тій людині з іншої картки або телефону, яка вас могла занести до чорного списку. Якщо у вас немає такої можливості, можна скористатися сервісами в інтернеті. Тобто, не маючи іншої сім-карти, ви можете зателефонувати за спеціальним сайтом. Багато платних, але якщо добре пошукати, то знайдете безкоштовний. Після цього введіть певний номер, який необхідно перевірити та зателефонуйте на нього.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. Ваш дзвінок скидається.

Ще один простий спосіб, який допоможе дізнатися, чи ви заблоковані. Просто зателефонуйте абоненту, який за вашими припущеннями заблокував вас. Якщо ваш дзвінок одразу ж скинеться, ви у чорному списку.

3. Звичайні гудки.

Якщо абонент не приймає дзвінок, це може бути причиною того, що вас заблокували. Тобто при дзвінку ви чуєте гудки і все, ніби він їх просто ігнорує. Але чому так зробили, це якась помилка? Ні, це не помилка, така система зроблена, щоб ввести вас в оману.

4. Приховування номера.

Антивизначник – це не просто система, яка перестає показувати ваш номер іншому абоненту, а приховує його, щоб він став невидимим для чорного списку. На жаль, така функція є платною.

5. Короткі гудки.

Коли ви дзвоните по телефону абоненту і з’являються короткі гудки, то знову ж таки ви можете бути в чорному списку. Не завжди звичайно, тому що є можливість того, що він просто з кимось у цей час розмовляє. Щоб перевірити це, зателефонуйте за кілька годин. Якщо ситуація не зміниться, ви заблоковані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.