Названий спосіб прискорення зарядки смартфона за допомогою увімкнення однієї функції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прискорити заряджання акумуляторного блоку будь-якого смартфона можна шляхом активації лише однієї функції. Цей спосіб підходить для прискорення заряджання навіть кнопкових телефонів, а не тільки смартфонів та фаблетів.

Потреба в оперативній зарядці мобільного пристрою може виникнути будь-якої миті. Як показує практика, це відбувається у невідповідних випадках. Мало хто знає, що швидкість заряджання акумуляторної батареї смартфона можна збільшити за допомогою активації лише однієї функції. Мається на увазі Режим польоту.

Справа в тому, що у звичайному режимі роботи ваш смартфон періодично обмінюється з вежами стільникового зв’язку інформацією з метою визначення розташування абонента. Ніщо не заважає вам відключити GPS-модуль, але це нічого не дасть. Після його деактивації смартфон почне визначати ваше місцезнаходження за допомогою вишок зв’язку. Вони використовуватимуться пристроєм для геолокації замість супутникових апаратів. При цьому швидкість розрядження батареї прямо залежатиме від якості зв’язку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Залежно від моделі смартфона активація “Режиму польоту” дозволяє прискорити зарядку акумулятора на 1,5-20%. Наприклад, минулорічний смартфон iPhone SE за 30 хвилин заряджається на 28%. При активованому режимі польоту за 30 хвилин смартфон зарядиться на 33%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОprostomob.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.