7 найкращих смартфонів 2021 року за версією iTechua

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ринок смартфонів цього року показав нам багато цікавих рішень, і багато з них варті вашої уваги. Ми підібрали для вас 7 найкращих смартфонів за версією редакції iTechua, які заслуговують якщо не покупки, то, як мінімум, уваги при розгляді різних варіантів, адже пропонують унікальні технології та просунуті характеристики.

realme GT Master Edition

Компанія realme цього року презентувала багато цікавих рішень, але найбільш унікальним став realme GT Master Edition, адже модель отримала версію з унікальним дизайном, що був створений у співпраці realme та дизайнера Наото Фукасава. За роботу смартфона відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 778G, є підтримка роботи в мережах 5G. Смартфон оснащений дисплеєм Super AMOLED з діагоналлю 6.43 дюйма, роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 120 Гц.

Модель має потрійну камеру з головним сенсором 64 МП, ультрашироким 8 МП та макро 2 МП, а також фронтальну камеру 32 МП. У базовій конфігурації модель має 6 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає 128 ГБ. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4300 мАг, є підтримка флагманської швидкої зарядки потужністю 65W. До фішок смартфона варто віднести піддисплейний сканер відбитків пальців та мініджек 3.5 міліметра.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google Pixel 6

Найкращим доступним флагманським камерофоном 2021 року, без сумнівів, можна назвати Pixel 6 від компанії Google. Смартфон отримав оновлену камеру з головним сенсором 50 МП та підтримкою оптичної стабілізації та ультрашироким 12 МП, а також фронтальну 8 МП. За роботу відповідальний перший чіпсет власного виробництва компанії Google, що отримав назву Tensor. В парі з ним у стартовій версії працює 8 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає 128 ГБ.

Смартфон отримав AMOLED-дисплей з діагоналлю 6.4 дюйма, роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 90 Гц. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4614 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 30W. До фішок смартфона варто віднести піддисплейний сканер відбитків пальців, стереодинаміки та захист від вологи та пилу за стандартом IP68.

OnePlus Nord 2 5G

Одним з найкращих доступних флагманських смартфонів 2021 року можна назвати OnePlus Nord 2. Модель оснащена чіпсетом MediaTek Dimensity 1200 5G,, в парі з яким працює від 6 до 12 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає від 128 до 256 ГБ. Смартфон отримав дисплей Fluid AMOLED з діагоналлю 6.43 дюйма, роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 90 Гц, є підтримка HDR10+.

Модель оснащена основною камерою з головним сенсором 50 МП та підтримкою оптичної стабілізації, ультрашироким 8 МП та монохромним 2 МП, а також фронтальною 32 МП. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4500 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 65W. До головних фішок моделі слід віднести піддисплейний сканер відбитків пальців та стереодинаміки.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Цей смартфон можна назвати найбільш просунутим Android-флагманом 2021 року, адже він увібрав у себе всі найкращі технології, які були у компанії Xiaomi в цьому році. Модель отримала топовий дисплей Super AMOLED з діагоналлю 6.81 дюйма, роздільною здатністю QuadHD+ та частотою оновлення 120 Гц, є підтримка HDR10+. За роботу смартфона відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 888, в парі з яким працює від 8 до 12 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає 128 ГБ.

Модель оснащена основною камерою з головним сенсором 50 МП, ультрашироким 48 МП та телефото 48 МП, є підтримка оптичної стабілізації зображення, роздільна здатність фронтальної камери складає 20 МП. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 67W. До головних фішок моделі слід віднести піддисплейний сканер відбитків, захист за стандартом IP68 від вологи та пилу, а також додатковий дисплей біля основного блока камери.

OnePlus 9 Pro

Найкращим збалансованим Android-флагманом 2021 року з топовим чіпсетом сміливо можна назвати OnePlus 9 Pro. Модель отримала дисплей LTPO Fluid2 AMOLED з діагоналлю 6.7 дюйма, роздільною здатністю QuadHD+ та частотою оновлення 120 Гц, є підтримка HDR10+. За роботу відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 888, в парі з яким працює від 8 до 12 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає від 128 до 256 ГБ.

Модель отримала основну камеру з головним сенсором 48 МП та підтримкою оптичної стабілізації, телефото 8 МП з 3.3-кратним оптичним зумом, ультраширокий 50 МП та монохромний 2 МП. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4500 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 65W. До головних фішок моделі можна віднести стереодинаміки, піддисплейний сканер відбитків пальців та захист за стандартом IP68.

iPhone 13 Pro Max

Головним флагманом Apple у 2021 році став iPhone 13 Pro Max. Модель отримала чіпсет Apple A15, в парі з яким працює 6 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає від 128 ГБ до 1 ТБ. Головним нововведенням флагмана став дисплей Super Retina XDR OLED з діагоналлю 6.7 дюйма, роздільною здатністю 1284 х 2778 пікселів, частота оновлення складає 120 Гц. Окрім цього, виріз зверху дисплея зменшився.

Флагманський iPhone 13 Pro Max оснащений основною камерою з головним сенсором 12 МП з підтримкою стабілізації зсувом сенсора, телефото з 3-кратним оптичним зумом та ультрашироким 12 МП, також у конфігурацію основної камери входить датчик LiDAR. Роздільна здатність фронтальної камери складає 12 МП. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4352 мАг, є підтримка швидкої зарядки (за неофіційними даними, потужність складає 27W). До основних фішок моделі варто віднести стереодинаміки, підтримку UWB, а також захист за стандартом IP68.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Найбільш технологічним флагманом 2021 року, без сумнівів, можна назвати Samsung Galaxy Z Flip3 5G, хоча, безумовно, це смартфон ‘не для всіх”. Він отримав складний дисплей з діагоналлю 6.7 дюйма, роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 120 Гц, є підтримка технології HDR10+. За роботу смартфона відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 888, в парі з яким працює 8 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає від 128 ГБ до 256 ГБ.

Модель оснащена основною камерою з головним сенсором 12 МП та підтримкою оптичної стабілізації, а також ультрашироким 12 МП, роздільна здатність фронтальної камери складає 10 МП. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 3300 мАг, є підтримка зарядки потужністю 15W. До головних фішок смартфона слід віднести підтримку реверсивної бездротової зарядки, захист за стандартом IPX8, а також стереодинаміки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.