ТОП-5 популярних смартфони, які сьогодні коштують дешево

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Виробники смартфонів, один перед одним, поспішають здивувати новинками вибагливих на сьогоднішній день користувачів. Однак не всі мають фінансову можливість щорічно міняти телефон на потужніший і сучасніший гаджет з оновленим набором функцій. А хтось хоче мати добрий телефон, але не готовий переплачувати.
Оскільки технології з часом дешевшають, варто купити добре зарекомендовану на ринку модель, не відразу, як вона з’явилася, а пізніше. Так можна купити гідний та потужний смартфон за помірні гроші.

Реклама

У цій статті ми хочемо розповісти Вам про п’ять дорогих телефонів, які довго користуються попитом. Щодо ціни – на даний момент вона набагато менша.

Samsung Galaxy S9

Почнемо ми з дуже популярною моделлю Galaxy S9 від Samsung. Цей телефон має ряд переваг – потужний, хороший дисплей, оригінальний дизайн. Він працює на Android 10 із оболонкою One UI 2.5. Такі характеристики роблять модель, яка досі затребувана на ринку телефонів. Ціна Galaxy S9 сьогодні на різних майданчиках становить ЦІНУ
Єдиним незначним, на нашу думку, недоліком є ​​лише одна камера. Звичайно, нові телефони в цьому аспекті вже вирвалися вперед і такий мінус буде дуже істотним. Тоді купіть Galaxy S9+, що має дві високоточні камери.

Huawei P20 Pro

Зараз на ринку є нові Huawei P30 та Huawei P30 Pro. Але, якщо Ви не женетеся за новинками, то, придбавши дешевший Huawei P20 Pro, Ви матимете ту ж продуктивність роботи на Android 10 з камерою такої ж високої якості. Ціна його сьогодні на ринку знизилася до позначки “Ціна”. Якщо ви обмежені у засобах, то придбання такого якісного телефону буде раціональним використанням.
Якщо ж порівнювати цей телефон з Huawei P20, то все ж таки краще віддати перевагу модель Huawei P20 Pro. Тому що останній має більш вдосконалену камеру та гарний новий дизайн.

Xiaomi Pocophone F1

Китайський бренд Xiaomi відомий тим, що нові телефони з’являються регулярно. Серед такої різноманітності добре себе зарекомендувала модель Pocophone F1. Цей потужний пристрій має шикарні технічні характеристики: об’єм оперативної пам’яті 8 Гб, акумулятор ємністю 4000 мАг з можливістю швидкої зарядки (USB-C), операційну систему Android 10, подвійну камеру, Snapdragon 845. І це ще далеко не все.

Є користувачі, які вважають Pocophone F1 не дуже привабливим ззовні, тому що він повністю із пластику і не має OLED-дисплея. Але, якщо Ви віддаєте перевагу начинці смартфона, ніж зовнішній вигляд, то цей телефон просто створений для Вас.
Ціна, за якою його слід придбати, становить ЦІНУ. Він приблизно так і стоїть сьогодні на українському ринку.

iPhone 7

Далі у списку слід улюблений для багатьох 7 iPhone від Apple. Якщо ви фанат цього бренду, то на сьогоднішній день його ціна становить ціна. Якщо Ви любите великі смартфони, можна придбати модель iPhone 7 Plus за ціною ЦІНА. Вона має великий екран та дві камери для кращої зйомки.

Коли Ви вибираєте телефон, який вже довгий час на ринку, слід насамперед звертати увагу на підтримку програмного забезпечення. Простими словами це означає, що чим сучасна версія ОС встановлена ​​на пристрої, тим зручніше і довше Ви ним можете скористатися.

Ми тому і включили до списку iPhone 7, адже йому доступна остання версія iOS 15. Це дозволяє телефону працювати на сучасній ОС.

Google Pixel 3

І останній у нашому списку смартфон Google Pixel 3. На українському ринку смартфони серії Pixel не дуже популярні. Але, ми вважаємо, що модель Pixel 3 варта Вашої уваги. Багато хто вже розібрався, наскільки вона класна. Серед явних плюсів – висока потужність, якісна камера, швидкий сканер відбитка пальця. Телефони цього покоління компактніші. А якщо Ви хочете мати девайс більшого розміру, придивіться до моделі Pixel 3 XL.

Сподіваємося, що стаття стане Вам у нагоді і Ви не пошкодуєте, якщо придбаєте один з описаних нами смартфонів. Всі вони мають хороші відгуки користувачів, тому що є гаджетами.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ