Відомо, чому YouTube розчарував всіх користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Такий популярний сервіс, як YouTube вже завантажили сотні мільйонів відеороликів, здатних задовольнити інтерес будь-якої людини. Унікальна система персональних рекомендацій, яка є однією з особливостей цього програмного забезпечення, показує глядачам потенційно цікавий саме їм контент, тим самим мотивуючи ще щось подивитися. 

Однак далеко не всі відео в цьому сервісі є потрібними та корисними для користувачів, тому що іноді буває так, що автор відео говорить якесь нісенітниця, або негативно відгукується про щось, у чому він взагалі нічого навіть не розуміє. Такі відеоролики не несуть у собі ніякого корисного навантаження, тому їх можна дизлайкати.

Поставивши дизлайк під відео, інші користувачі цього сервісу побачать. Це дозволяє захистити інших людей від потенційно марної або навіть небезпечної інформації, яка може призвести до негативних наслідків, наприклад, при ремонті смартфона самотужки. Тим не менш, задля підвищення рівня толерантності у світі, компанія Google відключила лічильник дизлайків під усіма відео без винятку, у зв’язку з чим тепер можна побачити лише кількість переглядів під відео та кількість лайків. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У результаті, як наслідок, відокремити хороше відео від поганого стало неможливо, тому що доводиться витрачати час на коментарі, щоб просто зрозуміти, чи варто дивитися конкретний відеоролик, чи від перегляду такого краще відмовитися.

Впровадивши такого роду нововведення компанія Google цим не на жарт розлютила всіх користувачів, тому що ніхто з таких навіть близько не очікував, що одного разу лічильник дизайнів відключиться назавжди. По суті, YouTube подібними нововведеннями привів всіх користувачів в сказ, втративши одну з найважливіших і корисних переваг. Тепер відокремити хороший контент від поганого стало набагато складніше, і це створює реальну проблему. 

Проте керівництво американської корпорації дотримується іншої думки з цього приводу, тому що воно впевнене і переконане в тому, що багато відеороликів навмисне дзвонять, наприклад, через манеру спілкування автора або його національність, що неприпустимо в наші дні. Таким чином, розраховувати на повернення такої можливості в найближчому майбутньому не доводиться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.