Відомо, як заощадити заряд акумулятора мобільного телефону

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Більшість людей, купуючи новий мобільний телефон, уважно вивчають характеристики акумулятора. Хоча найсучасніші моделі мають у середньому від 3000 до 5000 мАг, як і раніше, дуже важливо щодня дбати про те, щоб батарея стільникового телефону прослужила довше.

Реклама

Будь-хто, хто використовує смартфони як засіб роботи або зазвичай проводить багато часу без підзарядки, знає, що наявність надійного акумулятора дуже важлива. Ми зібрали 6 простих порад, які допоможуть заощадити заряд батареї навіть при частому використанні.

Зменшити яскравість екрана

Яскравість стільникового телефону – одна з основних витрат на акумулятор пристрою, а також внутрішній процесор. Щоб мінімізувати цей вплив, зменшуйте яскравість екрана до мінімуму. На деяких моделях смартфонів є автоматичне регулювання яскравості, і, якщо воно є, виберіть активацію цього режиму. За допомогою цього простого налаштування ви зможете продовжити термін служби акумулятора мобільного телефону.

Скоротити час блокування

Чи знаєте ви, що скорочення часу блокування смартфона в режимі очікування також допомагає продовжити термін служби акумулятора вашого телефону? В ідеалі пристрій повинен автоматично вимикати екран через 30 секунд, коли він більше не використовується. Якщо екран залишається увімкненим довше, ніж потрібно, батарея розряджається без необхідності.

Вимкнути режим вібрації

Деякі люди воліють завжди залишати свій стільниковий телефон у режимі вібрації для прийому дзвінків та повідомлень, але ця практика вимагає від пристрою великої кількості енергії. Так що краще залишити звук увімкненим. У ситуаціях, коли ви не можете зробити це, наприклад, на робочих зустрічах, використовуйте вібрацію.

Вимкніть Bluetooth та місцезнаходження

Щоб уникнути непотрібного розряду батареї, завжди відключайте Bluetooth та GPS-стеження, коли вам не потрібно їх використовувати. Це може здатися простим налаштуванням, але протягом дня вам дуже важливо мати можливість продовжити час роботи батареї мобільного телефону. Тому включайте ці дві функції лише тоді, коли вам потрібно їх використовувати.

Зменшити кількість повідомлень

На вашому мобільному телефоні часто буває багато програм, і більшість із них завжди надсилає повідомлення протягом дня. Звичайно, деяка інформація важлива, наприклад, банківські додатки, повідомлення, дзвінки і т.д. Але є також і непотрібні повідомлення, одержання яких розряджає акумулятор. Проведіть огляд усіх своїх додатків і подивіться, які з них вам потрібно отримувати оповіщення, а від яких можна відмовитися.

Використовувати оригінальні зарядні пристрої

Часто зарядний пристрій стільникового телефону виходить з ладу задовго до того, як телефон зламається або перестане працювати. Щоб не витрачати так багато грошей, деякі вибирають будь-які інші зарядні пристрої, які чудово справляються з цією функцією. Однак така практика зменшує термін служби батареї, оскільки характеристики ЗУ можуть бути несумісні з мобільним телефоном.

Навіть з урахуванням усіх цих порад, як і раніше, важливо мати смартфон, який витримає багатогодинну роботу від акумулятора. Є хороші та дешеві апарати ємністю понад 3000 мАг.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ