Топ-4 налаштування, які потрібно включити на Xiaomi одразу після покупки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після покупки нового смартфону, кожна людина робить свої власні налаштування, завантажує улюблені ігри та всі необхідні програми, синхронізує контакти. Хтось користується програмами “клонування” всього вмісту зі старого апарату. Але є кілька важливих налаштувань, про які користувачі не знають або забувають їх активувати. Ми розповімо, що потрібно зробити насамперед, на початку використання нового апарату.

Захиститись від втрати або крадіжки

Ніхто не може повністю застрахований від втрати або крадіжки смартфона. І хоча кожен користувач думає: “Це може статися з будь-яким, але не зі мною”, завжди варто вжити захисних заходів. Однією з таких світ є використання облікового запису Xiaomi та підключення до Xiaomi Cloud. Справа в тому, що функція “Знайти пристрій” дозволить вам виявити власний смартфон у разі його втрати або крадіжки. Про це варто замислитися наперед. Заходимо до Установок > Мій обліковий запис > Xiaomi Cloud. Все, що нам залишається, це активувати функцію “Знайти пристрій”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оперативне отримання оновлень прошивки

Тестування всіх прошивок відбувається у кілька етапів. І навіть коли апдейт переходить у стадію відкритого та стабільного релізу, отримують його одразу далеко не всі. Розробник вводить нові прошивки для частини користувачів, тим самим проводять умовний відкритий тест широкому загалу. Якщо ж ви хочете в числі перших отримувати оновлення і дрібні баги вас бентежать, то необхідно зайти в налаштування, Мій пристрій > Оновлення системи. Далі тиснемо на іконку з трьома точками, топаємо на “Оновити налаштування” і дозволяємо смартфону отримувати оновлення серед перших

Режим SOS для надзвичайних ситуацій

У прошивці MIUI є вбудована функція SOS. Заходимо в Установки > Пароль та безпеку > Екстрений SOS, далі активуємо цю функцію та створюємо один або кілька екстрених контактів, на які надсилатимуться повідомлення. Щоб активувати цю функцію та надіслати повідомлення з проханням про екстрену допомогу, потрібно 5 разів поспіль швидко натиснути на кнопку живлення.

Режим “кишенькового” використання

Іноді прибираючи смартфон в кишеню, ви можете випадково натиснути якусь кнопку, відправити повідомлення або навіть зателефонувати комусь. Щоб уникнути подібних ситуацій, можна зайти в налаштування та в розділі “Екран блокування” увімкнути “Кишеньковий режим”. Після цього смартфон розпізнаватиме інформацію з датчика наближення та освітленості та блокуватиме випадкові торкання, коли смартфон лежить у кишені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.