Названо основні переваги iPhone над Android

Вічна боротьба двох ідеологій. Кожен з користувачів завжди чув: “Android краще, дешевше, практичніше” та “iOS на голову вище, ніколи не зможу користуватися іншою операційною системою”. Сьогодні ми розберемо, чому ж шанування iPhone небезпідставні.

Тривала підтримка продукту

Величезною проблемою Android є те, що ці телефони швидко старіють. Щороку виходять тисячі смартфонів на платформі Android, але підтримка цього телефону набагато більше поступається компанії конкуренту. Так як Apple випускає нову версію програмного забезпечення тільки на невелику кількість їх продукту, їм легко адаптувати ОС для певної кількості продукту, з іншого боку Android телефони повинні підлаштовуватися під систему, на якій вони будуть працювати і тому працездатність даних телефонів набагато нижча, ніж iPhone.

Багатофункціональність

Налагоджений тісний зв’язок між усіма пристроями Apple, безумовно, перевага використання iPhone. Синхронізація вмісту між Mac та iPhone, iPad дозволяє передавати файли з одного пристрою на інший, передавати паролі від Wi-fi, використовувати режим модем в один клік.

Оскільки Apple використовує ці технології вже дуже давно, вони мають перевагу над Android у цій сфері. У той час як протилежна сторона майже весь час користувалася лише Bluetooth, і лише недавно почала вигадувати певні утиліти для того, щоб хоча б трохи наблизитися до Apple.

Преміальність бренду

iPhone вже давно став телефоном престижу. І хоча в наш час багато інших хороших телефонів, часто люди купують вищезгадану фірму тільки через бренд, щоб показати свій статус.

Безпека систем

Великим плюсом Apple є те, що їхня система закрита до зовнішніх джерел, тут ви не скористаєтеся піратськими версіями додатків і не зможете підхопити будь-яку шкідливу програму (але не факт). Саме тому iOS має великий імунітет і якіснішу захищеність від вірусів.

Оптимізація

Безумовно, на платформі iOS оптимізація набагато краща, ніж на Android. Коли ви використовуєте iPhone, не повністю заповнюючи пам’ять, ви ніколи не зможете побачити погіршення роботи смартфона.

З роками програми запускатимуться з такою ж швидкістю, як і на початку користування девайсом, що не скажеш про андроїд. Адже, як відомо, згодом оптимізація вищезгаданої ВП починає гальмувати та працювати повільніше.

Функції безпечного доступу

Ще однією перевагою Apple є те, що ця компанія йде завжди попереду, вони задають тренди навіть у галузі безпеки доступу до пристрою. Спочатку були відбитки пальців, які потім скопіював андроїд, але якість даної функції була на порядок нижча за ті ж iPhone. З’явилася революційна система безпеки – Face ID. Ця функція настільки досконала, що після того, як її додали до iPhone, відмовилися від інших способів підтвердження особи користувача. Ви можете заперечити і сказати, що деякі смартфони на базі Android також мають таку функцію, так, але їхня програма дуже молода і менш удосконалена, ніж Face ID.

Хороша стабілізація?

Тема камери в телефоні дуже актуальна для всіх користувачів і дуже часто саме вона грає вирішальну роль у виборі девайсу. Не секрет, що зараз iPhone і Android зрівнялися як фотозйомка. Дві ці ВП щорічно вдосконалюють свою камеру різними режимами, тому жодна з них не поступається процесом створення фото.

Але коли ми говоримо про відеозйомку, ситуація вже значно інша. iPhone вивели ідеальну формулу для досконалої картинки на відео, яку вони вдосконалюють щороку. І справа тут не зовсім у кількості мегапікселів або зйомці в 8К. Вищезгадана ОП віддала перевагу досконалій стабілізації та ряду інших функцій, на розробку яких робить значно менший акцент Android.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.