Лучшие беспроводные наушники для покупки прямо сейчас

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо вам потрібні хороші бездротові навушники, вибір достатньо складний, адже на ринку справді багато цікавих моделей. Ми підібрали для вас найкращі моделі, які варто купити, залежно від вашого бюджету та вподобань.

Sony WF-1000XM4 – найкращі бездротові навушники

Найкращими бездротовими навушниками, які можна купити в принципі, без сумнівів можна назвати Sony WF-1000XM4. Це хороша модель з деталізованим звуком та топовим поглинанням шумів. Також слід згадати, що модель має вражаючу автономність – до 8 годин безперервного прослуховування при ввікмненому активному поглинанні шумів.

Слід зазначити, що навушники мають справді преміальний дизайн і добре сидять у вухах (але це дуже індивідуально). Модель підтримує фірмовий кодек LDAC для високоякісного відтворення (лише на Android-смартфонах). В цілому, модель має не гірший звук, ніж Sennheiser Momentum True Wireless 2, але при цьому має значно краще поглинання шумів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Jabra Elite 3 – найкращі бюджетні бездротові навушники

Якщо мова йде про рішення “все в одному” за доступною ціною, слід розглянути Jabra Elite 3. Основний акцент у них зроблений на баси, але в цілому вони видають досить приємний та збалансований звук. У них хороша автономність (до 7 годин), та достатньо компактний кейс.

У Jabra Elite 3 немає підтримки активного поглинання шумів та бездротової зарядки, але слід зазначити, що пасивне поглинання шумів працює досить непогано. Також важливо зауважити, що навушники дуже стабільно тримають Bluetooth-сигнал.

Bose QuietComfort Earbuds – навушники з найкращим поглинанням шумів

Навушники Bose QuietComfort Earbuds пропонують поглинання шумів на навіть кращому рівні, ніж Sony WF-1000XM4. Їхній кейс досить великий, але при цьому підтримує бездротову зарядку. В плані дизайну вони відрізняються від попередніх моделей через силіконові накладки, які дозволяють краще фіксувати навушники у вухах.

Справді цікавою та унікальною можливістю є регулювання рівня активного поглинання шумів залежно від середовища через мобільний додаток Bose. Слід також зазначити, що модель пропонує дуже хорошу якість звуку при дзвінках – їхні мікрофони у поєднанні з системою поглинання шумів дають справді хороший результат.

Nothing Ear 1 – найкращі дизайнерські бездротові навушники

Якщо для вас дуже важливим параметром бездротових навушників є зовнішній вигляд, варто звернути увагу на модель Ear 1 від бренду Nothing, що був нещодавно створений засновником компанії OnePlus. І самі навушники, і зарядний кейс мають справді красивий та унікальний прозорий дизайн з білими та чорними елементами.

Щоправда, якщо вам все-таки важливіший звук та стабільність, варто розглянути модель Jabra, яка коштує так само, але пропонує дійсно кращі можливості. При цьому, в плані дизайну вона явно програє, тому тут варто вибирати, адже бюджет досить обмежений.

Apple AirPods Pro – найкращі навушники для користувачів iPhone

Для людей, які використовують екосистему Apple, найкращим вибором стануть AirPods Pro. Навушники пропонують хороше поглинання шумів, непогану якість звуку та багато фішок, які ідеально працюють з девайсами Apple. Окрім цього, це єдині AirPods з силіконовими насадками різних розмірів, з яких можна вибрати ті, що найкраще підходять саме вам.

У навушників достатньо компактний кейс, який підтримує бездротову зарядку, самі навушники також досить легкі. Активне поглинання шумів не таке просунуте, як у випадку вищезгаданих моделей Bose та Sony, але воно працює досить адекватно, і особливо працює “режим прозорості”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.