Експерт розповів, чому не можна слухати музику під час заряджання смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Використання неоригінальної зарядки для смартфона може призвести до удару струмом, якщо людина одночасно слухає музику через дротові навушники. Про це розповів Роман Кусакін.

«Про ураження людини струмом ми чули зі статистики та новин. Постраждалі користувачі смартфона слухали музику у дротових навушниках із підключеним до електромережі адаптером живлення», – зазначив експерт.

Фахівець також порадив не користуватися гаджетом під час його заряджання, навіть якщо йдеться про оригінальний аксесуар. Кусакін додав, що такий запобіжний захід допоможе уникнути порушення роботи індикатора заряду і зменшить ризик перегріву акумулятора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Він зазначив, що якщо неоригінальний зарядний пристрій працює справно і перевірено заводським контролем якості, то при правильному використанні не варто побоюватися, що гаджет ударить струмом або вибухне під час заряджання.

За словами Кусакіна, конструкцію зарядника спростили та здешевили, не погіршивши якості, чим і користуються різні бренди. «Вони пропонують доступні аналоги дорогим комплектним оригінальним зарядним пристроям для смартфонів. І в цьому немає нічого поганого», – сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.