Як прискорити зарядку мобільного пристрою?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Швидше за все, ви заряджаєте свій смартфон щодня. Але ви не хочете занадто довго чекати, перш ніж використовувати його знову. Ось кілька порад, які допоможуть вам зарядити ваш телефон швидше.

Швидке заряджання мобільного пристрою за допомогою зарядного пристрою для планшета

Нормальна вихідна потужність настінного зарядного пристрою, що постачається з телефоном, становить 1,1 ампер. Зарядні пристрої для планшетів, як правило, набагато швидші – понад 2 ампери. Ви також можете придбати потужніший ЗП для телефону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Обидва варіанти пропонують набагато більш короткий час заряджання.

Швидка зарядка смартфона за рахунок відключення Wi-Fi, Bluetooth та передачі даних
Коли телефон заряджається, вимкнення невикористовуваних функцій дозволяє телефону споживати менше енергії. Що менше енергії він споживає, то швидше заряд батареї досягає 100%. Вимкніть WI-FI, Bluetooth та дані мобільного телефону, щоб вони не заважали зарядженню.

Увімкніть режим заощадження батареї

Багато телефонів мають режим заощадження батареї. Коли вони увімкнені, телефон споживає менше енергії; тому зарядка відбувається набагато швидше. Однак на деяких моделях цей режим не можна увімкнути, коли телефон заряджається.

Переведіть телефон у режим польоту

Найкраще перевести телефон у режим польоту. Він відключить мобільні дані, що значно заощадить заряд мобільного телефону за рахунок відсутності дзвінків, повідомлень та повідомлень у програмах.

Вимкніть телефон

Очевидно, що найкращий режим енергозбереження – це коли телефон вимкнено. Якщо вам не потрібно використовувати його, просто вимкніть пристрій. Воно зарядиться набагато швидше.

Не вмикайте екран телефону

Навіть якщо ви очікуєте повідомлення, намагайтеся не перевіряти свій телефон, просто увімкніть звукові оповіщення. Екран витрачає найбільше заряду батареї, тому, якщо ви продовжите вмикати екран, час заряджання буде дедалі більше. Ви також можете зменшити яскравість, якщо вам необхідно тримати екран увімкненим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.