Названо 7 основних причин переходу з Android на iOS

Перехід з Android на iOS – непросте завдання, особливо якщо вам потрібно подбати про безпеку та конфіденційність. Кожна ОС смартфона має ті чи інші альтернативні умови; чи то Microsoft, iOS чи Android. Проте справжнє суперництво полягає у безпеці та стабільності ОС.

Проблеми сумісності

Це найпереконливіша мотивація для переходу з Android на iOS. Apple планувала, що обладнання бездоганно працюватиме з продуктом і навпаки. Ви навряд чи побачите будь-яке уповільнення на гаджеті iOS. Коли йдеться про Android, це ОС з відкритим вихідним кодом, обладнання кожного Android-гаджета відрізнятиметься від моделі до моделі, що ускладнює бездоганне виконання завдань.

Магазин програм

Ймовірно, у Google Play Store більше програм, ніж у Apple App Store. Проте, що стосується непохитної якості, Apple App Store виграє гонку. Це пов’язано з тим, що Play Store містить безліч шкідливих програм, які ви можете випадково завантажити; зрештою, це призводить до передачі важливих даних творцю цієї програми. Apple вкрай суворо ставиться до розміщення сторонніх програм у своєму App Store, на відміну від Android. Отже, в App Store більше безпеки через незначну можливість завантаження будь-якої програми зі шкідливим програмним забезпеченням на гаджет Apple.

Оновлення

Оновлення Android варті жалю в тому, що стосується їх завантаження на ваш гаджет. Крім пристрою Nexusa, всім іншим гаджетам необхідно буде чекати, поки їх виробник надасть останні зміни дизайну Android. З iOS ви можете бути впевнені, що отримаєте останні оновлення, коли Apple дозволить їй плавати на ринку.

Лазівки в системі

Ні iOS, ні Android не позбавлені технічних лазівок, проте, на відміну від Android, iOS їх набагато менше. Це результат суворого дотримання вимог Apple. Незважаючи на можливість виявлення лазівки, час відгуку Apple набагато менший, ніж у Android.

Підтримка клієнтів

Apple зберігає свій клас у забезпеченні відмінного обслуговування клієнтів; оскільки він має гарантувати якість бренду. З Android вам потрібно буде мати справу з виробниками, щоб отримати адміністрування чи гарантії для клієнтів. Знову ж таки, адміністрування клієнтів варіюється від організації до організації. Якщо ви використовуєте Android-гаджет маловідомого бренду, ви побачите, що ваш марний телефон використовується як прес-пап’є у вашому офісі.

Оновлення, пов’язані з програмою

Клієнти iOS завжди першими отримують найсвіжіші програми на свої гаджети, на відміну від клієнтів Android. Більш того, клієнти iOS гарантовано працюють з додатком, тому що навіть дизайнеру необхідно досягти успіху за допомогою тесту Apple, щоб його додаток було прийнято в App Store.

Лише небагато клієнтів є технічними фахівцями, тоді як інші – звичайними людьми, які можуть без особливих зусиль пограти з файловими записами та ускладнити ситуацію за рахунок менших знань. Примітно, що виробники не пропонуватимуть допомогу, тому що вони не мають справу з програмними рішеннями, коли файлова система піддається втручанню. В iOS, якщо щось піде не так, вам не потрібно нічого робити, окрім як приєднатися до iTunes та виконати відновлення, в Android у вас немає такого вибору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.