Названо важливе налаштування для роботи WhatsApp

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Шифрування резервних копій, яке з’явилося в WhatsApp в середині жовтня цього року, стало важливим кроком у справі захисту даних користувача. Однак для повної конфіденційності листування потрібно змінити налаштування, стверджує експерт Зак Дофман.

Він звернув увагу на те, що програма WhatsApp при включенні шифрування резервних копій ( інструкція ) попереджає користувача: у хмарному сховищі iCloud, як і раніше, зберігається незашифроване листування.

У зв’язку з цим Доффман рекомендує відключити автоматичне копіювання даних WhatsApp до iCloud у системних налаштуваннях. На сайті месенджера міститься аналогічна рекомендація.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“iCloud автоматично створює резервні копії ваших чатів, і ці резервні копії не захищені наскрізним шифруванням WhatsApp. Ми рекомендуємо відключити резервне копіювання в iCloud при налаштуванні резервного копіювання, захищеного наскрізним шифруванням, у WhatsApp”, – йдеться у довідковому центрі.

Щоб вимкнути резервне копіювання даних WhatsApp до iCloud, потрібно відкрити налаштування iPhone, натиснути на своє ім’я у верхній частині, вибрати розділ iCloud, знайти WhatsApp та пересунути повзунок у неактивне положення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.