Названо маловідому функцію Android, яка стане в нагоді тільки деяким користувачам смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Android подобається багато кому і зрозуміло чому. В нього є дуже багато різних можливостей, кількість яких постійно збільшується. Але сьогодні ми поговоримо про функцію, яка не всім відома і не всім доступна. А також розкажемо, коли вона буде у всіх на телефонах. Для тих, хто вже дуже зацікавився, скажу, що ця функція пригодиться не всім. Дехто взагалі її омине стороною.

І так, нова функція – це ігровий режим. Так так, тепер можна буде транслювати в YouTube екран свого смартфона, ще й з клавіатурою та звуком. Використовувати додаткові програми більше не потрібно взагалі.

Для тих, хто любить транслювати ігри, ця функція дуже важлива. Вони дійсно її з нетерпінням чекають. Плюс до всього, цей режим допоможе оптимізувати ігри, в які ви граєте на телефоні. Це означає, що продуктивність стане вищою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Знайти цю функцію можна буде в налаштуваннях в пункті “Ігровий режим”, але трохи пізніше. Функція буде присутня в 12 версії Android. Спочатку нею зможуть користуватись в тестовому режимі обмежена кількість людей, для того, щоб виявити мінуси і вдосконалити все до кінця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.