Які накладні навушники купити у 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пара хороших накладних навушників – незамінна річ для прослуховування музики, подкастів, аудіокниг та іншого контенту у аудіоформаті. Навушники повинні пропонувати хорошу якість звуку, комфорт під час використання і, важливо, підтримку поглинання шумів, що у наш час вже стало стандартом. Ми підібрали для вас найкращі моделі накладних навушників, які підпадають під всі ці параметри.

Sony WH-1000XM4 (найкращі універсальні навушники)

По суті, Sony WH-1000XM4 не можна назвати ідеальними навушники з фокусом на якість звуку, але вони в цілому є одними з найбільш комфортних моделей на ринку за всіма параметрами. Окрім того, що вони пропонують хорошу якість звуку та хороше поглинання шумів, вони при цьому пропонують додатковий комфорт завдяки бездротовому підключенні.

Незважаючи на те, що інші навушники у нашій підбірці пропонують хорошу якість звуку, Sony WF-1000XM4 зберігає ідеальний баланс між звуком та фішками. По суті, Sony WH-1000XM4, як і їхніх попередників свого часу, можна назвати найкращою моделлю для рядового користувача “на кожен день”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Audeze LCD-1 (найкращі доступні аудіофільські навушники)

Випустивши на ринок навушники LCD-1, компанія Audeze змогла запропонувати безкомпромісну магніпланарну технологію за адекватною ціною. У випадку, якщо ви готові змиритися з не найкращим поглинанням шумів, що пов’язане з конструкцією навушників, цю модель явно слід розглянути для прослуховування музики.

В цілому, незалежно від того, музику якого жанру та на якій гучності ви слухаєте, навушники Audeze пропонують ідеальну якість звуку, всі композиції чудово розкриваються. Слухаючи добре знайому музику в цих навушниках, ви зможете почути деталі, яких не було при прослуховуванні на інших моделях.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 (навушники з найкращим поглинанням шумів)

Модель Bose Noise Cancelling Headphones 700 може, й не здатна конкурувати з Sony WH-1000XM4 в плані автономності та ціни, але пропонує найкращу на ринку технологію поглинання шумів. Окрім цього, модель пропонує справді чудовий звук, тому, по суті, її єдиним недоліком є не найкраща автономність.

Якщо у вас стоїть вибір між цією моделлю та Sony WH-1000XM4, ми скоріше схильні порадити модель Sony, оскільки вона пропонує нижчу ціну та кращу автономність. Тим не менше, якщо ви виберете модель Bose, ваш вибір цілком зрозумілий – вона пропонує ідеальну шумоізоляцію, стильний дизайн та чудовий звук.

Beyerdynamic DT 1990 Pro (найкращі професійні навушники)

Можливо, компанія Beyerdynamic не така відома, як її співвітчизник Sennheiser, але вона створила не одну модуль з чудовою якістю збірки та звуку, до яких можна віднести DT770, DT880, DT990 та інші. Зараз оптимальною професійною моделлю є Beyerdynamic DT 1990 Pro, яка потрапила у нашу підбірку хороший звук, дизайн та відношення якості до ціни.

Оскільки DT 1990 Pro є навушниками відкритого типу, вони призначені для використання вдома або на студії для серйозного аналітичного прослуховування. Так, зовнішні звуки можуть потрапити всередину, але відкритий дизайн дозволяє DT 1990 Pro дати хороше відчуття простору. Окрім цього, навушники пропонують багато сцену, яка дозволяє відчути розташування кожного інструмента у композиції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.