Названо причини, чому варто купувати дорогі смартфони

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Життя смартфону відносно не довге. Через пару років після покупки, телефон починає повільно працювати, батарея перестає тримати заряд, а “завісання” це взагалі окрема тема. Але не дивлячись на це, короткій термін використанням не привід купувати аби який самий дешевий телефон. Зараз же буде названо 4 причини, чому варто купувати дорогі смартфони.

Перша причина – дорогий вигляд. Коли ми купуємо дорогу річ, ми себе відчуваємо в них успішними, багатими, самодостатніми. А самооцінка підскакує. Така ж історія і з телефоном. Ви купуєте дорогий телефон з цікавим дизайном, люди звертаються увагу і питають, ви в центрі уваги і радієте. Тобто, дорогі речі змінюють наше ставленням до життя. Тут також йдеться про любов до себе. Ви не шкодуєте собі, а йдете й витрачаєте круглу суму на те, що вам сподобалось. Повірте, спробувавши раз, ви захочете постійно радувати себе такими дрібницями.

Друга причина – це корпус. Актуальними є скляні або пластикові глянцеві панелі. Притаманні вони саме бюджетним телефонам, адже їх пошкодити можна дуже швидко та легко, після чого їх презентабельний вигляд губиться. Найкращі моделі зроблені зазвичай з алюмінію, а відповідно і ціна більша.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Третя причина – тривалість експлуатації. Не важливо, скільки прослужив телефон, ми хочемо його постійно змінювати, адже виходять кращі і новіші моделі. Якщо ж ви купите один раз, але дорогий смартфон, то він буде довго актуальным, а також задоволення від телефону буде значно довше, бо ви знаєте за які гроші його придбали.

Четверта причина – комплект додатків до телефону. Часто, в коробці з телефоном навіть адаптер не кладуть, а про навушники та інше тут і говорити нічого. Таке враження, ніби смартфон скоро взагалі будуть просто давати в руки, навіть без упаковка. Але ця історія, знову ж таки, про бюджетні моделі. Якщо взяти до прикладу телефон Samsung Galaxy Z Flip Thom Browne edition, то з ним у наборі є все. Зарядка, адаптер, навушники та навіть смарт годинник наручний. Береш коробку з цим всім в руки і розуміє, що кошти витрачені з користю.

Суть купівлі дорогого телефона в тому, що це стане для вас святом, яке на довго залишиться в пам’яті, а покупка дешевого варіанту, це як похід в магазин, ніби і круто, але не запам’ятовується.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.