Названо 5 причин відмовитись від гідрогелевої плівки

Аби захистити від пошкоджень новенький смартфон, люди використовують різні способи: захисні екрани, плівки, гідрогелеві плівки, тощо. Але чому краще не використовувати гідрогелеву плівку? Сьогодні ми розкажемо про 5 причин, щоб відмовитись від неї.

  1. Ціна. Деякі продавці приписують своїм плівкам чудо-можливості. Саме по цій причині недоброчесні продавці можуть підвищувати ціну плівки в декілька разів. Насправді ціна плівки та скла однакова, адже їх собівартість майже не відрізняється.
  2. Поклейка. Поклеїти гідрогелеву плівку не так просто. Хоч матеріал і податливий, але не дуже звичний на дотик. Як показує практика, майже ні в кого не виходить її поклеїти з першого разу. Тому, рекомендується купувати набір з плівок для тренувань, що обійдеться в гарну копійочку.
  3. Захист. Досить вірити у міфи, що гідрогель захищає від ударів. При сильному ударі дисплей може розбитись навіть у плівці. Захисне скло гарної якості може розбитись, але врятує основний екран смартфону.
  4. Міцність. Як основний захист екрану від тріщин, сколів та інших пошкоджень, гідрогелева плівка не підходить. Вона не зможе витримати падіння або сильні удари. А якщо телефон з гідрогелем і пережив подібну ситуацію, дякувати потрібно саме склу від виробника.
  5. Пошкодження. Продавці стверджують, що плівка самовідновлюється за 1-2 дні, а якщо користуватись феном, то пошкодження зникнуть за лічені секунди. Але як показує практика, плівка не справляється навіть з дрібними пошкодженнями від ключів. А що говорити вже про більш значні пошкодження?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.