Знайдено бюджетний ігровий смартфон вартістю 3400 грн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це не фантастика, це реальність. Чи хотіли б ви мати телефон з непоганими характеристиками за відносно невелику ціну? Можемо вас порадувати, оскільки було знайдено бюджетний ігровий смартфон вартістю 3400 грн.

Нещодавно на ринку ігрових смартфонів з’явився новий виробник Іnfinix, який вже встиг випустити декілька моделей своєї продукції. Окремо хочеться зупинитись на їхній моделі Infinix HOT 10S. Це відносно недорогий смартфон, його ціна 129 $ або 3400 гривень.

Для початку варто зауважити, що смартфон Infinix HOT 10S отримав процесор від MediaTek Helio G85, який працює в парі з 4 Гб оперативної та 64 або 128 Гб внутрішньої пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зважаючи на практику дешевих моделей смартфонів, то цей телефон має доволі непогані характеристики і мало недоліків, незважаючи на ціну. Перше, що я вважаю варте уваги – це камера. Вона тут 48-мегапіксельна і це приємно дивує, зважаючи на ціну. Екран у смартфоні 6,82-дюймовий з підтримкою 90 Гц частотою оновлення картинки навіть у процесі самої гри.

Акумулятор надто не дивує, але все рівно те, що може протриматись цілий день з іграми. Це доволі солідно, оскільки живиться він від акумулятора 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 10 Вт. Радує також сучасний стандарт Bluetooth, дводіапазонний Wi-FI та наявність NFC.

Отож, підсумовуючи все вищесказане скажу, що Infinix HOT 10S має непогані шанси закріпитися на ринку ігрових смартфонів, але як і в будь-якого смартфона, він має свої недоліки, як от низький дозвіл, що відповідає стандарту HD +.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.