Якими смартфонами користуються мільярдери?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ви коли-небудь замислювалися, чи справді знаменитості використовують бренди, які вони підтримують? Хіба вам часом не цікаво дізнатися, чи насправді ті, хто відповідає за технології, якими користується весь світ, використовують їх самі? Час від часу мільярдери діляться подробицями про те, яку марку смартфонів вони використовують, тому дещо все ж таки відомо.

Білл Гейтс


Враховуючи достатньо тісну інтеграцію між сервісами Microsoft та Android, більшість пристроїв Гейтса – це переважно пристрої Android.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак він завжди має iPhone під рукою, якщо йому заманеться використати його з будь-якої причини. Але в щоденному використанні у нього пристрої на Android.

Повідомляється, що пристрій iPhone, яким він користується вважається застарілим (донедавна це був iPhone 5S), і він використовує його лише щоб зрозуміти різницю між пристроями на iOS та на Android.

Джеф Безос 

Власник і засновник Amazon користувався телефоном Blackberry ще в 2012 році, і востаннє його бачили з телефоном Samsung, перш ніж він запустив Fire Phone AmazonЯким телефоном він зараз користується – загадка.

Ілон Маск

Хоча генеральний директор Tesla ніколи відкрито не визнавав, що використовує телефони якоїсь конкретної марки, він часто згадував iPhone або iPad кілька разів під час своїх інтерв’ю. З цього можна лише зрозуміти, що він насправді є шанувальником iPhone, незалежно від версії.

Еван Шпігель

Засновник Snapchat Еван Шпігель також є користувачем iPhone. Хоча його поточний пристрій невідомий, не так давно він заявив, що не використовував чохол для свого iPhone, оскільки був дуже обережний зі своїми пристроями.

Марк Цукерберг

Генеральний директор Facebook Марк Цукерберг використовує iPhone, і ходять чутки, що він час від часу отримує безкоштовні айфони від Apple через свій особистий зв’язок з багатьма керівниками Apple. Хоча навряд чи власнику однієї з найбагатших компаній потрібні такі “халяви”.

Тім Кук

Тут без сумнівів! Генеральний директор Apple не використовує нічого, крім продукції Apple загалом. Кілька разів його помічали на публіці з останніми iPhone. Це справжнє випробування віри у власні продукти!

Але було б цікаво дізнатися, що Тім Кук думає про телефони Android.

Ларрі Пейдж і Сергій Брін

Співзасновники Google використовували різноманітні телефони Android. Раніше у Сергія Бріна був телефон Nexus, але зараз він, ймовірно, буде використовувати Google Pixel. Першим телефоном, який носив Ларрі, був Blackberry. Ймовірно, версія Stanford EE380.

Тревіс Каланік

45-річного співзасновника та колишнього генерального директора Uber часто помічали, як він використовував свій iPhone під час публічних виступів.

Сундар Пічай 

 

Генеральний директор Google Сундар Пічай купив свій перший смартфон у 2006 році, а перший телефон – Motorola StarTAC – у 1995 році. 

В інтерв’ю 2015 року Пічай сказав, що у нього вдома близько 20-30 телефонів. Ми припускаємо, що більшість або всі ці телефони виробляються компанією Google, тим більше, що він час від часу висловлював занепокоєння щодо конфіденційності будь-яких інших брендів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.