Названо 5 найбільших недоліків сучасних смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми часто пишемо про нові смартфонах, їх нові функції та можливості, але не так часто говоримо про їх мінуси. Сьогодні спробуємо виправити ситуацію, тому будуть названі 5 найбільших недоліків сучасних смартфонів.

№ 1. Зайві і непотрібні функції

Напевно це той недолік, який нас в ITechNews нервує найбільше. Практично всі сучасні смартфони отримують функціонал, який практично нікому не знадобиться при користуванні смартфоном. Мало того, що в смартфони «засовують» такий різний мотлох, його ще й рекламують як неймовірно корисну і потрібну функцію. Особливо цим грішать китайські виробники смартфонів, які люблять додавати щось таке, що дійсно не треба.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

№ 2. Amoled екрани

Напевно цілком несподівано, але Amoled екрани можна віднести до одного з найбільших недоліків сучасних смартфонів. Фактично, можна виділити 2 причини цього: мерехтіння і вигорання.

З першою причиною проблеми досить серйозні, оскільки Amoled екрани досить сильно мерехтять, що згубно впливає на зір, і на здоров’я в цілому.

У вигорянні також мало приємного, особливо коли ви купуєте смартфон більш ніж за 15 000 грн, а через рік використання, на екрані починають з’являтися плями.

Невідомо, виробники спеціально не вирішують проблему, або вони просто не знають як її вирішити.

№ 3. Комплектація смартфонів

За комплектацію останніх топових смартфонів також варто згадати. Ну серйозно, купуючи смартфон за 800 + доларів, ви вже не отримаєте ні зарядного блоку, ні навушників – просто смартфон. Більшість виробників це роблять з метою турботи про природу, але на ділі це не відноситься до реальності.

Чим дешевше смартфон ви купуєте, тим більше його комплектація і чим дорожче – тим менше.

№ 4. Розміри смартфонів

Однозначно, комусь подобається смартфони з дисплеями більш 6 дюймів, але будемо відверті, користуватися ними не так вже й зручно, крім тих випадків, коли смартфон з таким дисплеєм вільно поміщається в руки.

Зараз компанії роблять акцент на «лопати» і все рідше випускають комфортні смартфони для користування однією рукою. Швидше за все, що скоро смартфони будуть з такими дисплеями, як в планшетах.

№ 5. Навушники

В даному випадку, навушники це та річ, яка активно використовується з смартфонами і дуже неприємно, коли вас змушують користуватися тільки Bluetooth-навушниками тільки тому, що з смартфона прибрали роз’єм 3,5 мм.

Всім активним користувачам навушників (з проводом) відомо, що їх термін роботи (при дбайливому ставленні) складе далеко не 2-3 роки, чого не сказати про бездротових навушниках, в яких термін роботи залежить від акумулятора, який рідко виживає більше 2 років.

Ми назвали лише ті проблеми сучасних смартфонів, які, особисто нас, нервують найбільше. Можливо, для вас це не такий вже і недолік, тому ця стаття буде для вас більш інформативною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.