Поради, які допоможуть відрізнити оригінальний смартфон від китайської підробки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Статистичні дані при перевірці смартфонів громадян, які добровільно погодилися на експеримент, підтвердили, що кожен 5 чоловік придбав неоригінальну копію, вироблену в Китаї.

Люди купують смартфони, навіть не здогадуючись про те, що можуть бути обдуреними і заплатити велику суму за підробку. Sony, Samsung, Redmi і навіть iPhone, визнані часто підробляють. Звичайно, найкраще купувати смартфон в фірмовому магазині від виробника, але це не завжди виходить з різних причин. Та й купити оригінал з рук або в інтернет-магазині все ж можливо. Головне знати, як відрізнити справжній телефон від китайської підробки, і не дати себе обдурити.

Відмінні риси оригінального смартфона

Якщо задуматися, детально розглянути китайський гаджет зовні, а потім під кришкою, то, швидше за все відмінності і так вийде відшукати. Але бувають копії якісного рівня, тоді на допомогу прийдуть поради для більш глибокого порівняння та аналізу смартфона. Адже оригінал все ж краще навіть високоточної підробки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Отже, поради щодо визначення оригіналу:

Чи варто досконально вивчити в інтернеті або в фірмовому магазині наочно, як повинен виглядати оригінальний смартфон. Тільки після цього, можна вирушати за покупкою гаджета. Завдяки знанням нюансів фірмового справжнього пристрою вийде розпізнати, в тому чи місці знаходиться деталі корпуса, з правильного чи матеріалу зроблена кришка, та інші дрібні особливості.

Можна спробувати провести перевірку через IMEI телефону. Але вважати такий спосіб стовідсотковою гарантією оригіналу можна. Якісні копії можуть підробити цей код. Однак провести експеримент можна, досить ввести в смартфоні комбінацію * # 06 #.
Покупку iPhone краще здійснювати з ноутбуком. Спочатку необхідно встановити на нього програму iTunes. Чому? Все дуже просто. Тільки оригінальний iPhone може поєднатися з даною програмою. Якщо при пошуку пристрою виявлень немає, то телефон не оригінальна.

Вибрати істинний Самсунг смартфон допоможе сервісний код. Все що потрібно, це набрати комбінацію * # 7353 #, далі з’явиться меню зі списком функцій, які можна перевірити. На фейковий версії код не спрацює.

За якістю перекладу пунктів в телефоні, теж вийде відрізнити підробку. У фейковий екземплярі перекладені пункти меню можуть бути з кривим описом або мати в складі ієрогліфи. Іншими словами якість перекладу чимось може насторожити, тоді це точно підроблений китайський гаджет.

Ось такими нехитрими способами можна спробувати відрізнити оригінальний смартфон від підробки з Китаю. Але також для визначення оригіналу існують спеціальні програми.

Додатки для розпізнання китайського підробленого смартфона

На першому місці додаток AnTuTuOfficer. Ця програма розроблена для перевірки продуктивності смартфонів. З інструкцією використання програми слід додатково ознайомитися в інтернеті. Суть роботи програми в тому, що за кольором видається гуртка вдасться з’ясувати оригінал або версія перед покупцем.

Для визначення оригінальних смартфонів від Xiaomi, фірма спеціально створила додаток Xiaomi Anti-Fake. Суть розпізнання точно така ж, як і в першій зазначеної розробки. Для роботи з обома програмами та здійснення перевірки, буде потрібно додатково мати при собі інший смартфон з робочим мобільним інтернетом і можливістю роздачі Wi-Fi.Статистичні дані при перевірці смартфонів громадян, які добровільно погодилися на експеримент, підтвердили, що кожен 5 чоловік придбав неоригінальну копію, вироблену в Китаї.

Люди купують смартфони, навіть не здогадуючись про те, що можуть бути обдуреними і заплатити велику суму за підробку. Sony, Samsung, Redmi і навіть iPhone, визнані часто підробляють. Звичайно, найкраще купувати смартфон в фірмовому магазині від виробника, але це не завжди виходить з різних причин. Та й купити оригінал з рук або в інтернет-магазині все ж можливо. Головне знати, як відрізнити справжній телефон від китайської підробки, і не дати себе обдурити.

Відмінні риси оригінального смартфона

Якщо задуматися, детально розглянути китайський гаджет зовні, а потім під кришкою, то, швидше за все відмінності і так вийде відшукати. Але бувають копії якісного рівня, тоді на допомогу прийдуть поради для більш глибокого порівняння та аналізу смартфона. Адже оригінал все ж краще навіть високоточної підробки.

Отже, поради щодо визначення оригіналу:

Чи варто досконально вивчити в інтернеті або в фірмовому магазині наочно, як повинен виглядати оригінальний смартфон. Тільки після цього, можна вирушати за покупкою гаджета. Завдяки знанням нюансів фірмового справжнього пристрою вийде розпізнати, в тому чи місці знаходиться деталі корпуса, з правильного чи матеріалу зроблена кришка, та інші дрібні особливості.

Можна спробувати провести перевірку через IMEI телефону. Але вважати такий спосіб стовідсотковою гарантією оригіналу можна. Якісні копії можуть підробити цей код. Однак провести експеримент можна, досить ввести в смартфоні комбінацію * # 06 #.

Покупку iPhone краще здійснювати з ноутбуком. Спочатку необхідно встановити на нього програму iTunes. Чому? Все дуже просто. Тільки оригінальний iPhone може поєднатися з даною програмою. Якщо при пошуку пристрою виявлень немає, то телефон не оригінальна.

Вибрати істинний Самсунг смартфон допоможе сервісний код. Все що потрібно, це набрати комбінацію * # 7353 #, далі з’явиться меню зі списком функцій, які можна перевірити. На фейковий версії код не спрацює.

За якістю перекладу пунктів в телефоні, теж вийде відрізнити підробку. У фейковий екземплярі перекладені пункти меню можуть бути з кривим описом або мати в складі ієрогліфи. Іншими словами якість перекладу чимось може насторожити, тоді це точно підроблений китайський гаджет.

Ось такими нехитрими способами можна спробувати відрізнити оригінальний смартфон від підробки з Китаю. Але також для визначення оригіналу існують спеціальні програми.

Додатки для розпізнання китайського підробленого смартфона

На першому місці додаток AnTuTuOfficer. Ця програма розроблена для перевірки продуктивності смартфонів. З інструкцією використання програми слід додатково ознайомитися в інтернеті. Суть роботи програми в тому, що за кольором видається гуртка вдасться з’ясувати оригінал або версія перед покупцем.

Для визначення оригінальних смартфонів від Xiaomi, фірма спеціально створила додаток Xiaomi Anti-Fake. Суть розпізнання точно така ж, як і в першій зазначеної розробки. Для роботи з обома програмами та здійснення перевірки, буде потрібно додатково мати при собі інший смартфон з робочим мобільним інтернетом і можливістю роздачі Wi-Fi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.