Чим може загрожувати зупинка роботи месенджерів та соціальних мереж?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останні декілька років, людство настільки активно почало користуватися соціальними мережами та месенджерами, що зараз навіть складно уявити, щоб могло трапитися, якби вони припинили працювати. На жаль, людство відчуло це на собі 4 жовтня, коли трапилися масштабні збої в роботі таких популярних сервісів, як Facebook, WhatsApp, Instagram, Googleмесе, Twitch, YouTube та інших, і це викликало неймовірну паніку у всьому світі. Давайте ж сьогодні спробуємо розібратися з тим, чим може загрожувати зупинка роботи месенджерів та соціальних мереж.

В першу чергу варто зрозуміти, що месенджери та соціальні мережі справді сильно інтегрувалися з людством і зараз складно знайти людину, яка б не користувалася месенджерами або соціальними мережами. Якщо декілька років тому, ці сервіси використовувалися виключно для спілкування та знайомств, то зараз ними користуються вже й для роботи, а саме для передачі інформації, спілкуванню колег, призначенням зустрічей і тому подібного. Окрім цього, велика кількість підприємств, компаній та інтернет-магазинів використовують ці ресурси для комунікації із потенційними клієнтами.

Зараз же уявіть, а точніше пригадайте 4 жовтня, коли всі ці сервіси або повністю припинили працювати, або ж працювали неймовірно нестабільно – трапився хаос. Причиною стало те, що ніхто не зміг зв’язатися із своїми родичами, колегами, знайомими, а весь бізнес практично завмер в очікуванні подальшого розвитку подій. Як бачите, практично все зупинилося, а паніки ще й додавало те, що офіційної інформації від Facebook та інших не надходило, та й термінів відновлення роботи сервісів ніхто не міг назвати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Окрім цього, в мережі ще й почала з’являтися інформація про те, що хакери заволоділи великою кількістю інформації про користувачів цих сервісів, що ще більше розхитало все людство. Також варто нагадати, що в результаті такого “падіння” всіх сервісів, обвалилися фондові біржі, а великі корпорації почали втрачати млрд доларів за кожну годину непрацюючих сервісів.

Як бачите, в будь-якому випадку, навіть тимчасова зупинка в роботі цих сервісів, наводить хаос, а це призводить до того, що всі втрачають гроші, що негативно відображається на економіці всіх країн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.