Статті

Названо проблеми, які вирішує скидання смартфона до заводських налаштувань

Share

Практично всі користувачі смартфонів стикалися з незрозумілими проблемами із смартфоном і в більшості випадків, їм рекомендували виконати різноманітні налаштування, очистку системи, видалення додатків і тому подібне. Але найчастіше можна почути рекомендацію – скидання смартфона до заводських налаштувань. Саме про це сьогодні поговоримо та буде названо проблеми, які вирішує скидання смартфона до заводських налаштувань.

І так, якщо для вас незнайоме це поняття, то під “скиданням до заводських налаштувань” мається на увазі повне очищення смартфона та повернення його до того вигляду, який був при випуску із заводу. Фактично, з вашого смартфона видаляються всі додатки, файли, документи, фото, оновлення – абсолютно все і залишається тільки ОС з тією версією, яка була в момент випуску смартфона.

Що ж вирішує скидання до заводських налаштувань? Вирішує воно досить багато і в першу чергу допомагає “реанімувати” смартфон від багатьох проблем.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найчастіше, скидання допомагає в тому випадку, якщо смартфон був заражений вірусом, а антивірусні програми не можуть його виявити, або ж вірус вніс непоправимі зміни в ОС. В такому випадку, скидання врятує ваш смартфон, оскільки очистить все, що було на смартфоні і поверне чисту версію ОС.

Скидання також допомагає в тих випадках, коли смартфон переходить в циклічні перезавантаження. Завдяки скиданню також буде очищено все зайве, та буде усунуто всі ймовірні несумісності.

Також скидання може стати в нагоді, якщо ви завантажили шкідливий або несумісний додаток, або отримали для додатку або ОС оновлення, яке перетворило смартфон в цеглину.

Фактично, скидання до заводських налаштувань виправляє всі проблеми, які виникли на смартфоні. Проблемою скидання є те, що ви позбуваєтеся всіх своїх фото, відео, аудіо та додатків. Відповідно, рекомендовано періодично робити резервні копії, які у випадку скидання смартфона, можуть врятувати ваші архівні фото та відео.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Новий чіп M4 в iPad Pro розігнали за допомогою рідкого азоту

    У продаж надійшов новий iPad Pro (2024), оснащений процесором Apple M4, і технологічні ентузіасти вже…

    16.05.2024

    Блогер перевірив, чи можна погнути нові iPad Pro на M4 (відео)

    На початку травня Apple презентувала абсолютно нові 11- та 13-дюймові iPad Pro на чіпах M4.…

    16.05.2024

    Експерти назвали 6 найпопулярніших виробників смартфонів за останні 10 років

    Аналітики AltIndex підрахували кількість усіх смартфонів, проданих Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei та іншими компаніями з…

    16.05.2024

    Що покажуть на PlayStation Showcase 2024: всі витоки

    Насувається новий ігровий рік. Безліч сюрпризів та подарунків. Sony буде дивувати і радувати своїх шанувальників…

    16.05.2024

    В Android 15 з’явиться «розумна» система захисту від крадіжки смартфона

    Як повідомляє The Verge, в операційній системі Android 15 від корпорації Google з'явиться низка "розумних"…

    16.05.2024

    Google представила 7 нових функцій, які з’являться в Android

    Коли ми говоримо про безпеку смартфонів, найчастіше нам розуміють різні механізми захисту від цифрових загроз…

    16.05.2024