Названо додаток для очищення пам’яті, який отримує справді хороші відгуки

Очищення пам’яті потрібно проводити систематично, адже вона значно впливає на роботу вашого смартфона. Зайві файли, фотографії, рекламні розсилки, кеш…. все це, у великій кількості, значно пригальмовує роботу телефона та й загалом негативно впливає на експлуатацію вашого пристрою. Відповідно до цього, тема звільнення пам’яті смартфона від сміття розглядалась нами не раз, і зараз буде названо додаток для очищення пам’яті, який отримує справді хороші відгуки.

Звільняти пам’ять смартфона варто і самостійно, хоча б від зайвих додатків, фото, відео, тощо. Також ви самостійно можете очищати кеш. Ну звісно, ніхто не може заборонити використання спеціальних додатків, але перед цим потрібно добре вивчити інформацію про той додаток, який намагаєтесь встановити. Не всі додатки є ефективними, а деякі очисники можуть ще більше впливати на роботу вашого смартфона в негативному плані, тому до вибору все ж треба віднестись серйозно.

Очисник про який ми говоримо в даній статті має назву Auto Optimizer Pro. Даний додаток пропонує досить широкий набір функцій, з яким справляється на відмінно. І так, в даному додатку найперше ви зможете очищати оперативну пам’ять. Звісно і кеш. Вибираючи дану функцію, весь кеш в додатках на вашому смартфоні буде очищений, але це ніяк не вплине на роботу ваших додатків. Також є можливість видаляти історію, зокрема буфер обміну.

Ще одна функція, яка варта уваги – оптимізація. В даному випадку відбуватиметься комплексна очистка смартфона, яка призведе до прискорення пристрою. Видалятиметься в процесі даної оптимізації все, крім кешу та безпосередньої очистки пам’яті.

Також додаток може запропонувати вам завантажити ще один додатковий додаток, який ще більше розширить його функціонал, зокрема надасть можливість більш детально налаштувати очистку смартфона, запропонує варіанти економії заряду батареї тощо. Тут уже вибір буде за вами.

Загалом, Auto Optimizer Pro зарекомендував себе як багатофункціональний додаток, який чудово справляється з основною функцією – очищення. Якщо ви ним уже користуєтесь, то залиште свою думку про даний очисник в коментарях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.